Valmentajat kokoontuivat Keravan kirjastossa 7.8

8.8.2014

Lähes kaikki valmentajat olivat paikalla, tosin Jukka otti vain itsestään selfien kun ei kuvaamiseltaan tullut kuvaan mukaan :).
Lähes kaikki valmentajat olivat paikalla, tosin Jukka otti vain itsestään selfien kun ei kuvaamiseltaan tullut kuvaan mukaan :).

Valmentaja palaveri tapahtui iloisissa merkeissä ja oli ilo huomata, että seurassa on motivoituneita ihmisiä.

Keravan Kori-80 valmentajat pitivät järjestäytymispalaverin 7.8.2014 Keravan kirjaston tiloissa. Oli hienoa huomata, että valmentajien piiristä löytyi motivaatiota ja intoa seuraavan kauden haasteisiin.

Seuran uuden johtokunnan jäsenet kertoivat seuran haluista kehittää valmentajien jo hyvää osaamista sekä esitti, että nykyiset valmentajat voisivat rekrytoida joukkueistaan vanhempia junioreita apuvalmentajiksi esimerkiksi Koriskouluihin. Mikäli junioreista löytyy halukkaista niin heille tullaan suunnittelemaan koulutusta sekä tulevaisuudessa mahdollisuuksien mukaan luodaan palkitsemisjärjestelmä joka motivoisi heitä osallistumaan valmennukseen. Tästä palataan myöhemmin, kunhan johtokunta pääsee suunnitteluissaan eteenpäin.

Joukkueiden valmentaja tilanne ei ole parasmahdollinen, mutta edistystä on tapahtunut kesän aikana. Johtokunnan tavoitteena on myös kehittää prosesseja siten, että seuraavan kauden valmentajat olisivat tiedossa jo ennen kesäharjoittelukauden alkua.

Salivuorot ovat lähes valmiita ja lähipäivinä vuoro jako julkaistaan. Seura on myös hakenut tälle kaudelle salivuoroja Tuusulasta ja olemme jo saaneet vuoroja Hyökkälän koulusta. Seura tulle jatkossakin hakemaan vuoroja Keravan lisäksi Tuusulasta.

Mutta positiivisiin mielialoihin ei muutakuin leuka ylös ja kohti kauden haasteita ja muistakaa käydä miesten ja naisten 2 divisioona pelejä katsomassa !!

Terveisin,
Juha Juntunen
Seuran Puheenjohtaja