Miesten edustusjoukkueen kokoonpano valmis

24.8.2014

Mikko Westerholm on selkeä lisäpelote korin alle. Kuva: Keravan Kori-80 ry
Mikko Westerholm on selkeä lisäpelote korin alle. Kuva: Keravan Kori-80 ry

Eteläisen alueen II-divisioonaan valmistautuvan Keravan Kori-80 miesten edustusjoukkueen rakennusprojekti on saatu päätökseen. Elokuisten pelaajaneuvotteluiden jälkeen kokoonpanoon nimettiin vielä peräti viisi uutta pelaajaa.

Joukkueen kokoaminen käynnistyi alkukesällä ja odotukset olivat jo tuolloin korkealla. Nyt työn valmistuttua voidaan rakennusprojektin todeta toteutuneen jopa yli odotusten. Seuraavien viikkojen tavoite on hioa joukkuepeli toimivaksi niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Tätä tarkoitusta palvelee myös ensi tiistain harjoitusottelu Pussihukkien kakkosjoukkuetta vastaan.

Kolmannentoista kirjallisen pelaajasopimuksen solmi Elias Sarén (188 cm / 19v) ja neljännentoista Mikko Westerholm (200 cm / 30v). Sarén on Sipoon HukkaBasketin kasvatti, joka siirtyi jo viime kauden alussa pelaamaan Kori-80:n A-poikiin. Keväällä hän oli myös mukana Kakkoskorin nousukarsinnoissa ja petasi jo tuolloin paikkaansa tässä Keravan uudessa edustusjoukkueessa. Mikko Westerholm siirtyy Keravalle niukasti viime kevään II-divarin nousukarsinnoissa rannalle jääneestä helsinkiläisestä KY-Korista. Voimakasrakenteinen Westerholm on HNMKY-juniorivuosinaan pelannut Mikael Haanpään kanssa samassa B-poikajoukkueessa.

Lisäksi joukkueeseen on kiinnitetty kolme pelaajaa suullisilla sopimuksilla. Eetu Teljo (195 cm / 19v) pelaa varsinaisella lisenssillä Järvenpään Koripalloseuran 1A-divisioonajoukkueessa ja edustaa II-divisioonassa kasvattajaseuraansa rinnakkaislisenssillä. Seuran omista A-pojista Rudolf Nikander (195 cm / 18v) keskittyy tällä hetkellä A-poikien tuleviin valtakunnallisiin karsintoihin, mutta on kauden edetessä mahdollisuuksien mukaan käytettävissä myös edustusjoukkuetehtävissä. Ensimmäiset edustusjoukkuepelinsä Nikander on pelannut jo toissakaudella miesten 1B-divisioonassa. Jatkossa konkaripelaaja Toni Railotietä (199cm / 39v) tituleerataan Ossi Korhosen tavoin pelaajavalmentajaksi. Railotie on olosuhteiden salliessa ja tilanteen niin vaatiessa valmennustehtävien lisäksi valmiudessa myös itse hyppäämään laatikkoon.

Miesten kauden 2014-2015 kokokoonpano kokonaisuudessaan: http://www.kori-80.net/joukkueet/miehet-2d/

Joukkue on ehtinyt jo pelaamaan yhden harjoitusottelun vieraskentällä. Toissatorstaina Hyvinkään Martinhallissa HyPo oli parempi loppulukemin 100-74 (50-30). Ottelun alussa Kori-80 meni 2-12 johtoon, mutta sen jälkeen joukkuepeli hajosi ja Ponteva karkasi jo ennen taukoa tavoittamattomiin. Ottelun toinen puolikas oli jälleen tasaista vääntöä ja lupauksia antavaa.

Keravalaispisteet HyPo-ottelussa: Alatyppö 17, Haanpää 14, Westerholm 10, Aalto 7, Lemmetyinen 6, Haapasalo 5, Sarén 5, Korhonen 4, Rönnholm 4, Koski 2.

Ensi tiistaina 26.8.2014 Keravalla Killan hallissa alkaen klo 20.00 miesten edustusjoukkueen harjoitusottelu:

Keravan Kori-80 (M2D) vs PuHu2 (M2D) -- VAPAA PÄÄSY, TERVETULOA SEURAAMAAN !!!