COVID 19-rajoitukset *TÄRKEÄ*

20.11.2020

Pääkaupunkiseudun koronavirustilanteesta johtuen seuraavan kolmen viikon aikana rajoituksia otetaan käyttöön myös Uudellamaalla. Tarkista, mitkä vaikutukset ovat omaan tai lapsesi koripallotoimintaan.

Harjoittelu ja kilpailutoiminta, aikuiset:

Keravan kaupungin päätöksellä aikuisten (yli 20-v) salivuorot on peruttu 23.11.2020 alkaen kolmeksi viikoksi.

Koronavirusepidemian vaikutukset sarjatoimintaan koskien eteläisellä alueella pelattavia otteluita alkaen 20.11.2020:

Koripalloliiton kilpailujaos on päättänyt seuraavaa, perustuen pääkaupunkiseudulla 20.11.2020 ilmoitettuihin koronarajoituksiin.

Aikuisten (yli 20v.) sarjatoiminta keskeytetään harrastetoiminnassa, senioreiden SM-sarjoissa ja Unified-sarjoissa. Seuraavien sarjojen ottelut ajalta 20.11.-31.12.2020 siirretään pelattavaksi keväällä 2021:

- Miesten II - V divisioona

- Miesten kuntosarja

- Miesten 50-sarja

- Naisten II - IV divisioona

- Naisten kuntosarja

Harjoittelu ja kilpailutoiminta, nuoret:

Nuorten ottelut jatkuvat eteläisellä alueella, turvamääräyksiä on tarkennettu. Määräys koskee KAIKKIA eteläisellä alueella pelattavia sarjoja, niin alueellisia kuin valtakunnallisia. Määräys on voimassa 20.11.-31.12.2020.

- Kaikki ottelut pelataan ilman katsojia.

- Vain pöytäkirjaan merkityt pelaajat saavat osallistua tapahtumaan, lisäksi joukkuepenkkialueella saa olla maksimissaan KOLME henkilöä pelaajien lisäksi.

- Joukkueiden ja otteluun nimettyjen erotuomareiden lisäksi ottelutapahtumassa voi olla vain sarjamääräysten mukaiset toimitsijat ja yksi ottelun videokuvaaja.

- Kaikki ottelutapahtumassa olevien (ei pelaajat eikä tuomarit) tulee käyttää kasvomaskia koko tapahtuman ajan.

- Yläkouluikäisten ja heitä vanhempien pelaajien ja erotuomareiden tulee käyttää kasvomaskia ottelutapahtumiin saapuessa.

- Nuortenkin osalta harjoituksien järjestämistä suositellaan pienissä ryhmissä ja ryhmien sekoittamista on vältettävä.