Kaksi poikaa Pikku-Biddyyn

23.5.2012

Nuutti Ala-Vähälä ja Jonne Makkonen
Nuutti Ala-Vähälä ja Jonne Makkonen

Kori-80 poikien 99-syntyneiden joukkueesta pääsivät Virossa pidettävään kansainväliseen turnaukseen mukaan Nuutti Ala-Vähälä ja Jonne Makkonen.

Valittu ryhmä osallistuu tulevana viikonloppuna 24. – 27.5. Pärnussa pidettävään Biddy "European" Championships tournamentiin. Matkalla harjoitellaan ja pelataan ottelut mm. Rigan, Tarton ja Pärnun kaupunkijoukkueita vastaan. Mukaan lähtee 12 poika- ja 12 tyttöjunioria. Kori-80 lisäksi muista seuroista edustettuina pojissa ovat Wartti (6),
MaSu, JKS, Pyrintö ja Korikobrat.

Helmikuussa pidetyn, viimeisen valintaleirin pojat viettivät Kisakeskuksen mainioissa puitteissa ja kokeneiden valmentajien ohjauksessa opiskellen koripallon perustaitoja. Ensimmäiset karsintaleiritykset alkoivat viime syksynä. Ensi kaudella Pikku-Biddyn ikäluokkana on 1.9.2000 jälkeen syntyneet.

Pikku-Biddy -turnaus on Biddy-Basketin juurelle kehittynyt ns. ikäluokan nuorempien, eli syksyllä (1.9. jälkeen) syntyneiden kovatasoinen turnaus, joka järjestetään nyt toista kertaa. Ikärajan perusteluna Biddyissä on, että tässä ikävaiheessa alkuvuonna syntyneet ovat usein fyysisesti jopa pari vuotta edellä loppuvuodesta syntyneitä.

Lisätietoja: www.biddyfinland.com