Syksyn ensimmäinen valmentajatapahtuma ti 25.9 klo 17:30-21

21.9.2012

Tämän syksyn ensimmäinen valmentajatapahtuma on tarkoitettu kaikille seuran valmentajille. Tapahtumassa käsitellään ikäkausiin ja liikuntaan liittyviä liikkeitä ja niiden yhdistämistä koripallopeliin.

Tämän syksyn ensimmäinen valmentajatapahtuma on tarkoitettu kaikille seuran valmentajille.

Tapahtumassa käsitellään ikäkausiin ja liikuntaan liittyviä liikkeitä ja niiden yhdistämistä koripallopeliin. Käymme läpi muun muassa mitä tehdään alle ja yli 10-vuotiaiden kanssa ja mitä tehdään myöhemmissä ikäluokissa, jos näitä perusasioita on jäänyt väliin.

Aloitamme Sompion koululla tiistaina 25.9.2012 klo 17.30 Tiilisali-luokassa. Klo 18.30 siirrymme saliin ja menemme asioita käytännössä läpi. Demoryhmänä toimii 00-99-pojat sekä B-tytöt.

Aiheena: Lapsen ja nuoren LIIKUNTATAITOJEN KEHITTÄMINEN koripallopelissä ja sen kautta

Valmentajavieraana luennoi asian erikoismies Martti Iivonen, Espoosta. Mara on valittu mm. vuoden voimisteluopettajaksi Suomessa. Iivonen toimii myös monien koripallon nuorten maajoukkueiden ja SM-joukkueiden taustavalmentajana ja on haluttu luennoitsija useassa lajissa jalkapallosta voimisteluun. Iivonen on erikoistunut liikkumiseen liittyviin aiheisiin.

Muutaman kuukauden kuluttua palaamme asiaan uudemman kerran, niinikään Martti Iivosen vetämänä.

Valmentajia pyydetään valmistautumaan kysymyksillä tilaisuuteen. 

TERVETULOA!

Manzu