Vuoden viimeinen M3D kotiottelu tänään tiistaina Keravan lukiolla, tervetuloa!

10.12.2012


Alkukankeuden jälkeen tällä hetkellä lohkonsa kolmantena sarjanousua tavoitteleva Kakkoskori kohtaa vuoden viimeisessä kotiottelussa Touhun Pojat Lauttasaaresta. Luvassa on jälleen mahtava koripalloilta, jota sävyttää miesten 3 divarille tyypillisesti faniryhmä rumpuineen. Kaikki tervetuloa nauttimaan tiistai-illan lämpimästä tunnelmasta Keravan lukiolle klo 20.15!

Kakkoskori on vahvistunut kuluvalle kaudelle merkittävästi, kun ikitaistelija Ossi "Köde" Korhonen jätti edustusjoukkueen tehtävät ja siirtyi nostamaan farmijoukkuetta eteläisen alueen 2 divisioonaan. Lisäksi joukkueeseen siirtyi edustuksesta Jarkko "Rönni" Rönnholm, Toni "hall of fame" Railotie, Karri Ärling sekä Johannes "jäämies" Jumppanen. Näillä lisäyksillä jo ennestään M3D:n kärkipaikkoja hätyytellyt joukkue ei voinut asettaa tavoitteekseen muuta kuin sarjanousun.

Ikäviä takaiskuja tuli kuitenkin jo heti kauden alussa, kun Rönni loukkasi polvensa kauden alun kynnyksellä niin, että kausi oli tältä osin taputeltu. Tämän lisäksi joukkueen pitkästä päästä Juha "Babylon" Iivonen joutui myös polvioperaatioon, mutta palanneen kokoonpanoon jo ensi vuoden alussa. Toni Railotie puolestaan on annettu lainalle edustuksen käyttöön, joten pitkään päähän jouduttiin hakemaan apuja kehitysjoukkue Akatemiasta, josta saatiinkin kerralla kokoa ja näköä, kun Perttu "Pera" Kyyrö puki Kakkoskorin uuden karhean peliasun päälleen ja väläytteli jo heti ensimmäisissä peleissään siihen malliin, että tokkopa häntä enää Akatemian riveihin päästetään takaisin.

Tällä hetkellä Kakkoskori majailee sarjan kolmantena recordilla 6/3, voitettuaan kuitenkin molemmat ylempänän olevat joukkueet, mutta hävittyään muutaman vierasottelun muutaman korin erolla. Tiistai-illan kamppailun oman haasteensa tuo myös kapteeni Samu Kosken armeijakomennus Vekarajärven lumisiin metsiin. Onneksi joukkueen rosteri on sen verran laaja, että tästäkin pelistä on lupa odottaa vain voittoa ja etenkin, kun pelataan Kakkoskorin kotikentällä jossa ollaan hävitty viimeisen neljän vuoden aikana yksi ainoa peli. Mukaan mahtuu muun muassa tämän kauden voitot sarjajohtajasta ja sarjakakkosesta.

Vastustaja ToPoLa 12-pack on tällä hetkellä sarjan keskivaiheilla recordila 4/4, mutta tiedetään erittäin vaaralliseksi vastustajaksi joka on tälläkin kaudella yllättänyt monta vastustajaansa (on ainoa Keravan ohella, joka on voittanut sarjajohtaja Sykki Seniorsin). Odotettavissa on siis tiukkaa vääntöä ja kovaa korinaluspainia. Lisämausteensa kamppailulle tuo myös kotikatsomo, johon odotetaan taas runsasta fanijoukkoa ja jopa rummun pärinää saattaa olla luvassa.

Kakkoskori toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan tiistai-illan huumasta Keravan lukiolle. Ottelu starttaa klo 20.15.