Esa Mäki-Tulokas jatkaa Keravan Energia Teamin päävalmentajana

20.3.2013

Esa Mäki-Tulokas jatkaa valmentamista Keravalla. Kuva Jukka Nissinen.
Esa Mäki-Tulokas jatkaa valmentamista Keravalla. Kuva Jukka Nissinen.

Keravan Kori-80 ja Esa Mäki-Tulokas ovat sopineet päävalmentajan jatkopestistä keravalaisten NSM-sarjan joukkueessa. Jatkosopimus kattaa tulevan kauden 2013-2014. Myös apuvalmentaja Jarkko Rönnholm jatkaa tehtävässään.

Kuten paikallinen Keski-Uusimaa -sanomalehti ehti jo viikonloppuna uutisoimaan, on Keravan Kori-80 ja Esa Mäki-Tulokas sopineet päävalmentajan jatkosta seurassa.

Esa Mäki-Tulokas jatkaa vuoden jatkosopimuksella Keravan Energia Teamin naisten SM-sarjajoukkueen päävalmentajana. Samalla loppukaudesta Mäki-Tulokkaan aisapariksi tulleen Jarkko Rönnholmin kanssa päästiin yhteisymmärrykseen joukkueen apuvalmentajan tehtävistä. Myös Rönni on mukana ainakin seuraavan kauden.

-Päätös oli osaltani lopulta hyvinkin helppo, Mäki-Tulokas kertoo. Pelaajien ja seuran tuki on takanani ja seura on hoitanut velvoitteensa niin minua kuin pelaajiakin kohtaan moitteetta. Tästä on hyvä lähteä ensi kauteen, mutta sitä ennen haluamme jo tällä kaudella jatkaa pelejä play offseissa, päävalmentaja päättää ja kutsuu kaikki lauantaina Kiltaan kannustamaan kotijoukkuetta voittoon.

Myös Keravan Kori-80:n puheenjohtaja Juha Väre on tyytyväinen valmennuksen jatkosopimuksiin.

-Naisten joukkueemme pelaa nyt neljättä kautta SM-sarjassa. Jatkuvuus valmennuksen osalta on aikaisemmin tuottanut ongelmia, mutta nyt asia on hoidossa hyvissä ajoin ja parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme erittäin tyytyväisiä Esan työhön ja Jarkon tulo mukaan antaa entistä paremmat lähtökohdat tulevaan. Myös ensi lauantain BC Nokia kotipeliin. Kaikkihan me tiedämme mitä siinä on panoksena, joten seura haluaa tarjota tämän jännitysnäytelmän kaikille. Otteluun on siis VAPAA PÄÄSY. Tervetuloa!!