Vuoden hauskinta virtuaalista koulupäivää vietetään tiistaina 1.6. Jaakko Parkkalin johdolla

26.5.2021

Koripalloliitto tuo yhteistyössä Pirkan kanssa jokaiselle alakoululaiselle mahdollisuuden osallistua vuoden hauskimpaan koulupäivään tiistaina 1.6. klo 10.00–11.00.

Suuren suosion saavuttanut Suomen Koripalloliiton ja Pirkan yhteistyönä toteutettu Pirkka Street Basket- kiertue on liikuttanut alakoululaisia jo vuodesta 2015, tavoitteenaan järjestää vuoden hauskin koulupäivä ja tarjota liikunnan riemua yhdessä paikallisten seurojen ja K-kauppiaiden kanssa.

Koska koronakurimus pilasi tämänkin kevään kiertueen, tarjoaa Pirkka ja Koripalloliitto nyt jokaiselle koululaiselle mahdollisuuden osallistua vuoden hauskimpaan virtuaaliseen koulupäivään.

Tulevana tiistaina tubettaja Jaakko Parkkalin johdolla luodaan kaikille Suomen alakoululaisille unohtumaton liikuntaelämys virtuaalisesti.

Tapahtumassa aikana päästään muun muassa kisailemaan koko luokan voimin Masked Athlete -kisassa, jossa annettujen vihjeiden avulla tulee selvittää, ketkä huippu-urheilijat ovat maskien takana! Luvassa on todellisia yllätyksiä ja varmasti tuttuja kasvoja. Ja tietenkin oikein arvanneiden kesken arvotaan huippupalkintoja.

Tämän lisäksi TikTok- ja Susijengi-tähti Shawn ”Holy” Hopkins opettaa koululaisille, miten korista voi treenata kotioloissa ja lopuksi osallistuja pääsevät tutustumaan ammattiurheilijoiden välipalavinkkeihin!

Käy tutustumassa maksuttomaan tapahtumaan osoitteessa www.vuodenhauskinvirtuaalinenkoulupaiva.fi ja tule luokkasi kanssa kisailemaan, liikkumaan ja oppimaan uutta!

Tapahtuma alkaa tiistaina 1.6. klo 10.00 ja on kestoltaan 60 minuuttia. Tapahtuma on maksuton.
https://www.basket.fi/basket/uutiset/vuoden-hauskinta-virtuaalista-koulupaivaa-vietetaan-tiistaina-1.6-jaakko-parkkalin-johdolla/