Muki parempi B-poikien sm-sarjan avausottelussa

14.10.2016

WBKori-80 kohtasi B-poikien sm-sarjan avausottelussaan erään sarjan ennakkosuosikeista Munkkiniemen Kisapojat (Muki) Helsingistä. Muki oli ottelussa odotetun kova ja näin avauspisteet matkasivat Helsinkiin numeroin 67-88.

Selvistä loppunumeroista huolimatta peli oli huomattavasti numeroita tasaisempi. Varsinkin ottelun ensimmäisen puoliajan WBKori-80 pystyi erittäin hyvin haastamaan kovan vastustajansa (taukotilanne 38-41). Ottelun kuitenkin ratkesi kolmannella neljänneksellä kun Muki tiukensi omaa puolustustaan ja pääsi hyvin puolustuksen ansiosta tekemään helppoja koreja. Muki pystyi myös hallitsemaan korin alustaa kummassakin päässä kenttää (levypallot 67-41).

WBKori-80:n onnistujat ottelussa olivat: Eelis Uitto (13/10), Ville Rantala (15/2) ja Aarni Koriatupa (14/10).

Mukilta parhaiten onnistuivat: Aleksander Aglassinger (11/13), Teemu Suokas (12/7), Jan Novitsky (18/12) ja Andrei Makarov (19/10).

Kaiken kaikkiaan ottelu oli pirteä esitys WBKori-80:n joukkueelta ja antoi runsaasti itseluottamusta siihen, että kaikki vastustajat ovat sm-sarjassa voitettavissa. Seuraavassa ottelussa WBKori-80 kohtaa pirteästi sarjan aloittaneen Puhun vieraissa. Ottelu pelataan Ke 26.10.2016 klo 18.00 Martinlaakson koululla.