Koronarajoitukset poistuvat 1.2.2022 alkaen

1.2.2022

Keravan kaupunki noudattaa Etelä-Suomen aluehallintoviraston 31.1.2022 julkaisemaa päätöstä, jolla lievennetään ja puretaan koronarajoituksia Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella. Päätöksen mukaan suljetut tilat voidaan avata terveysturvallisuudesta huolehtien, minkä lisäksi yleisötilaisuuksia voi jälleen järjestää sisätiloissa tietyin rajoituksin.

Keravan kaupunki ei edellytä asiakkailtaan koronapassia kaupungin kulttuuri- ja liikuntatiloissa.

Liikunta-, harrastus- ja liikuntatilojen avataan
Uudellamaalla voimassa oleva AVIn päätös, jolla on määrätty tiettyjä liikunta-, harrastus- ja virkistystiloja suljettavaksi, kumotaan kokonaan 1.2.2022 alkaen. Kaikki tähän asti suljetut tilat voidaan avata yleisön ja osallistujien käyttöön, mutta tilojen käytössä täytyy huolehtia edelleen terveysturvallisuudesta.

Toivomme, että huolehditte hyvästä käsihygieniasta, käytätte maskia ja varmistatte väljyyden tiloissa. Kontakteja toisiin harrastusryhmiin on hyvä välttää, eikä harrastuksiin saa tulla flunssaoireisena. 

Yleisötilaisuuksia saa järjestää sisätiloissa – Enintään 50 osallistujaa sallittu
Lisäksi Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueen yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksien rajoitusten lieventämisestä.
Yleisötilaisuudet ja kokoontumiset sisätiloissa ovat sallittuja alle 50 hlölle, jos osallistujat istuvat numeroiduilla tai nimetyillä paikoilla. Rajaus on voimassa 15.2.2022 asti. Alle 10 henkilöä voivat kokoontua ilman numeroituja paikkoja. Ulkotiloissa yleisömäärää ei ole rajattu.