Koriskesäleirit kesällä 2022

27.4.2022

Koriskesäleiri 6.-10.6.2022

Kori-80 tarjoaa hauskaa, monipuolista ja laadukasta liikuntaa koripallon parissa. Kesäkuun leirin kohderyhmää ovat lapset, jotka ovat syntyneet 2008-2014 ja joilla on jo kokemusta koripallosta.

Leirin tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus kehittää koripallotaitojaan erilaisten harjoitteiden ja leikkien avulla, osaavien valmentajien seurassa. Päivän aikana leikitään koripallon parissa niin ulkona kuin sisällä. Valmentajat ovat osaavia koripalloilijoita.

Leireillä tarjotaan lämmin lounas päivittäin noin klo 11.30.

Leirin lopuksi pidetään leikkimielinen taitokilpailu.

Tule mukaan! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, peruutukset lääkärintodistuksella. Seuraamme koronatilannetta tiiviisti ja tiedotamme mahdollisista rajoituksista, muutoksista tai peruutuksista.


Keravan Energian koriskesäleiri 1.-5.8.2022

Leirille ovat tervetulleita kaikki vuosina 2009 – 2015 syntyneet koripallosta kiinnostuneet lapset, aiempaa kokemusta koripalloilusta ei tarvita.

Leirin tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus tutustua lajiin sekä kehittää koripallotaitojaan leikkien ohella, osaavien valmentajien seurassa.

Ohjelmassa on koripalloilun lisäksi muun muassa ulkoliikuntaa, tutustumista muihin urheilulajeihin sekä yhdessä leikkimistä.

Leireillä tarjotaan lämmin lounas päivittäin noin klo 11.30.

Leirin lopuksi pidetään leiriturnaus.