Keravan Kori-80 ry – Kevätkokous 25.4.2018

27.4.2018

Keravan Kori-80 ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 25.4.2018 Keravan kirjastolla. Paikalla oli 12 seuran jäsentä. Kevätkokouksessa esiteltiin kauden 2018-19 toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Toimintasuunnitelmassa puheenjohtaja Tiina Hedeman toi esille kaudella 2018-19 aloitettavan yhteistyön Järvenpään koripalloseurojen Raiders Basket ry:n sekä Järvenpää Basket ry:n (JäNMKY:n ja JKS:n yhdistymisen työnimi) kanssa. Yhteistyö aloitetaan valmennuksellisena yhteistyönä. Yhteisten sisäisten ja ulkoisten koulutusten, valmentajatapaamisten sekä joukkuevierailujen avulla pyritään luomaan yhteistä linjaa, sekä ”keski-uusimaalaista” pelitapaa. Kauden aikana luodaan pohja jatkuvalle yhteistyölle, jota on tarkoitus tarkastella ja laajentaa vuosittain.

Olli-Pekka Auvinen Raiders Basket ry:stä piti puheenvuoron, jossa hän kertoi uudesta seurasta, yhteistyömahdollisuuksista ja ideoista. Esitys selkeytti Kori-80 jäsenille yhteistyökuvioita.

Talouden päätavoite kaudelle 2018-19 on pyrkiä pitämään seuran talous vakaana. Yhtenä seuran tavoitteena on mm. selvittää peliasujen uudistaminen ja yhdenmukaistaminen kaikille pelaajille. Seura varautuu peliasujen hankintaan kauden aikana. Tarkoituksen ei ole kuitenkaan uudista kerralla kaikkien joukkueiden peliasuja ja vaan muutama joukkue kaudessa. 

Kevätkokouksessa valitaan erovuoroisten johtokunnan jäsenten tilalle seuraajat.  Seuran puheenjohtajaksi valittiin nykyisen johtokunnan jäsen Harri Oksanen. Johtokuntaan saatiin kolme (3) uutta jäsentä Jani Helkiö, Juha Koivuniemi ja Katja Lautimo. Johtokunnassa edelleen jatkavat jäsenet ovat Erkki Niemi, Jesse Kauppi ja Jussi Reimakoski.

Kiitokset väistyvälle puheenjohtajalle Tiina Hedemanille kaudesta 2017-18! Vuosi sitten Tiina pelasti seuran ottamalla rohkeasti haasteen vastaan ja ryhtyi koripalloseuran puheenjohtajaksi. Nyt Tiina voi jälleen panostaa enemmän omaan ”leipälajiinsa” voimisteluun, kiitos Tiina!

 

Lisätietoja:

Keravan Kori-80 ry

Harri Oksanen

puh. 040-594 7566