Juniorivalmentajaksi Kori-80 Ry:hyn?

12.4.2022

Jätä jälkesi Keski-Uudenmaan koripalloon

Haluatko olla merkittävä osa perinteikkään kasvattajaseuran seuraavaa lukua? Uskotko meidän laillamme, että liikunnan ja mielekkään harrastuksen tulisi olla osana lasten kasvupolkua kohti aikuisuutta?

Me uskomme, että haluat ja siksi haluammekin juuri sinut vastaamaan Keravan Kori-80 ry:n juniorivalmennuksesta. Saat mahdollisuuden luoda lasten ja nuorten kanssa eliniän kestäviä muistoja, tukea ja opastama itsesi kanssa saman henkisiä aikuisia ja viettää aikaa tuon mahtavan lajin – koripallon parissa. Onko sinulla pelillisiä visioita ja pistämätön kyky toimia erilaisten ihmisten kanssa? Hyvä, sillä toimessasi pääset vaikuttamaan juniorijoukkueiden pelaamiseen koko seuran laajuudelta ja päävalmentajavastuun 1-2 juniorijoukkueesta. Myös URHEA-toiminnan ja koripallokoulujen ohjaaminen / sisällön suunnittelu voivat tulla kyseeseen.

Poikkeukselliset työajat eivät pelota sinua, sillä ovathan treenit joka paikassa iltaisin ja pelit yleensä viikonloppuisin. Kykenet monipuolisiin tehtäviin, aina pelikirjan ja treenien suunnittelusta niiden optimaaliseen toteutukseen ja junnuturnausten parissa puuhasteluun. Ja jos sinulla on jo koripallovalmentajan II-tason valmentajakoulutus, se katsotaan eduksi. Tarjoamme tarvittaessa myös mahdollisuuden lisäkouluttautumiseen valmentajapolullasi.

Tiedostamme, että pelkällä rakkaudella lajia kohtaan ei saa leipää pöytään, siksipä haemmekin päätoimista, kuukausipalkkaista juniorivalmentajaa. Pyrimme sekä työtehtävien, työaikojen että palkan suhteen kaikkia osapuolia miellyttävään, joustavaan ratkaisuun.

Hakuaikaa on 31.5.2022 asti, mutta haastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa.

Me, ja juniorijoukkueemme toivomme kuulevamme sinusta pian!

Lisätietoa:

Harri Oksanen

Puheenjohtaja Keravan Kori-80 ry

040 594 7566

kori80pj@gmail.com

 

Hakemukset:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera postitse tai sähköpostitse 31.5.2022 mennessä.

Keravan Kori-80 ry toimisto

Kauppakaari 11, liikehuoneisto 6

04200 Kerava

Tai sähköpostitse: kori80toimisto@gmail.com