C-tyttöjen kevät 2015

20.5.2015

C - tytöt Kisakallion Susi Training Centterissä.
C - tytöt Kisakallion Susi Training Centterissä.
Susi Training Centterin uusi sali CT treenikenttänä.
Susi Training Centterin uusi sali CT treenikenttänä.
Centterin kokoustilassa tiukkaa kauden pelien videoanalyysia.
Centterin kokoustilassa tiukkaa kauden pelien videoanalyysia.
CT:t Rakveren Maheda Cup:ssa ja kylpylässä rentoutumassa.
CT:t Rakveren Maheda Cup:ssa ja kylpylässä rentoutumassa.
Vielä kauden päätteeksi tytöt vastaan "Retro-kasari-ysäri" vanhemmat peli.
Vielä kauden päätteeksi tytöt vastaan "Retro-kasari-ysäri" vanhemmat peli.

Huikeassa nousukiidossa olleet C-tytöt päättivät kauden nostattamalla entisestäänkin hyvää joukkuehenkeä Susi Training centerissä huhtikuun lopussa, sekä kahdessa turnauksessa toukokuussa.

Susi Training center päivä Kisakalliossa alkoi treenien merkeissä upeassa uudessa salissa. Treeneihin sisältyi heittoharjoituksia ja testaamista tekniikan, taitojen ja kunnon osalta. Aamupäivä otettiin siis hieman vakavammin.

Lounaan jälkeen meille oli varattuna kokoustila jossa katsottiin ja arvioitiin paria kevään peliä. Etsittiin onnistumisia ja mietittiin kehittämiskohteita. Molempia löytyi! Vilkaistiinpa yhtä vuoden takaistakin peliä. Sillä irtosi remakat naurut ja siihen oli hyvä peilata tyttöjen huimaa kehitystä ja kasvua tällä kaudella.

Ja seuraavaksi taas treenaamaan saliin. Tällä kertaa pidettiin hauskaa ja pelattiin. Kolmen joukkueen voimin pallo liikkui kentän päästä toiseen ja pelaamisen ilo näkyi ylös katsomoon saakka. Venyttelyä ja verryttelyä loppuun ja pari erää risti-nollaa. Treenien jälkeen oli aika taas syödä ja päivällisen jälkeen kutsui sauna ja uima-allas. Kotimatkalle lähdettiin, kun oli kirjoitettu kaikista joukkueen jäsenistä jotain kivaa ja positiivista. Ihania sanoja tytöt jakoivat toisilleen. <3 Ainakin meidän autossa oli kotimatkalla hiljaista. :-) Liekö päivä kuitenkin ollut rankka ?!

Kaksi peräkkäistä toukokuun viikonloppua turnauksissa oli tiukka puristus tytöiltä. Vaikkei menestystä voittoina tullutkaan, niin kokemuksia sitäkin enemmän. Oivalluksia ja uusia kokemuksia pelaamisesta tuli jokaiselle. Fyysisesti kovat pelit ovat tytöille varmasti uudempi kokemus ja vaikka kylmäpakkaukset paukkuivat kuin konekivääri, saivat tytöt pidettyä lipun korkealla ja ilo viettää aikaa yhdessä joukkueen kanssa oli käsin kosketeltavaa! Paikallisturnaus Järvenpäässä salli jokaisen yöpyä kotonaan, mutta iso juttu oli meille kaikille lähteä turnaukseen ulkomaille ja viettää aikaa yhdessä kolme kokonaista päivää! Äitienpäivä-viikonloppuna joukkue suuntasi Viroon Rakveren Maheda-cup turnaukseen. Joukkueeseen keväällä liittyneet kolme uutta jäsentä pelasivat ensimmäiset ottelunsa Rakveressa. Oli mahtavaa nähdä heidän onnistumisia ja ilon purkauksia uuden ja jännittävän edessä. Aikataulu oli tiukka, mutta viikonloppuun mahtui shoppailua ja discoa, hengailua ja kylpylää. Ja onhan aina ne laivamatkat !

Otteluiden ottelu pelattiin kuitenkin vasta täällä koti Suomessa. Vanhemmat vs tytöt. Team Hot Mamas and Dirty Papas  yllätti tytöt tiistain treeneissä totaalisesti ja tämä otteluhan ei ollut mikään tavallinen. Vastaansa tytöt saivat Retro-kasari-ysäri- vanhemmat, jotka panivat parastaan -erityisesti ulkonäkönsä eteen! J Hyvä musiikki, kaksi huippujoukkuetta, herkuttelua ja hauskaa yhdessäoloa C-tyttöjen –ja vanhempien malliin.

Uusi kausi ja uudet kujeet odottavat tätä porukkaa. Ilman ahkeria ja tunnollisia taustajoukkoja emme olisi nyt tässä. Kiitos valmentajille Jan, Jenni ja Henna! Olen sanaton. Kiitos Tonille tuesta kauden aikana ja tervetuloa jengiin! Kiitos Ville jojolle huikeista idiksistä ja kaikesta extrasta. Kiitos Virpille kirstun vartioinnista ja muonituksesta peleissä ja Katjalle tyttöjen huoltamisesta!  Ja lopuksi suurin kiitos kaikille vanhemmille! Ilman teitä ja teidän panostanne tämä ei olisi onnistunut! Tätä kautta on vaikea sanoin kuvailla, se on pitänyt nähdä ja kokea !

Terveisin CT:n Mary-Jojo !