Kaarinasta kenraalitappio

3.10.2009

Tuomas Keskinen ei säästellyt tehojaan Kaarinassa.
Tuomas Keskinen ei säästellyt tehojaan Kaarinassa.

Keravan Energia Teamin miehistö matkusti perjantai-illaksi Kaarinan Littoisiin ottamaan harjoitusottelussa mittaa paikallisesta I-divarijoukkueesta Kaarinan Ura Basketista.

Vuoristoratamittelössä oli kummallakin joukkueella omat hyvät hetkensä ja vastaavasti pimeät minuuttinsa. Keravan ensimmäinen kymppi oli sysimusta ja isännät karkasivat heti alussa lähes toivottoman oloiseen yläkynteen. Energia Team keräsi toisella neljänneksellä hienosti itsensä kasaan ja pääsi kolmannella jo viiden pinnan johtoasemaan. Kaarina ei kuitenkaan tyytynyt kohtaloonsa vaan rynni viimeisellä jaksolla ohi ja päätti oman vuoristoajelunsa radan huipulle. Keravalaisvaunu pysähtyi jonnekin alamäen puolivälin.

Vierailijoista olivat vahvimmin esillä Brian Egwuatu ja Arsene Towa, mutta hyviä piste- ja levypallotilastoja himmentää hiukan pallonmenetykset. Tuomas Keskinen käytti saamansa peliminuutit erittäin tehokkaasti.

Hiukan reilu viikko ennen sarjakauden alkua voidaan yhteenvetona todeta, että Kerava pystyy parhaimmillaan todella häikäisevään joukkuepeliin, mutta hyvien ja huonojen hetkien ero sekä suhde ovat haasteellisen suuria.