Miesten sarja alkaa. Keravan Energia vs JKS - Otteluennakko

6.10.2009

Energia Teamin Eqwuatu saa tulikasteensa suomen maakamaralla 11.10.
Energia Teamin Eqwuatu saa tulikasteensa suomen maakamaralla 11.10.
Toni Railotiellä on takanaan hyvä harjoituskesä
Toni Railotiellä on takanaan hyvä harjoituskesä
JKS:n Jesse Mäntylä on Killassa merkitty mies
JKS:n Jesse Mäntylä on Killassa merkitty mies
Nyt voit liittyä KET:n faniryhmään Facebookissa
Nyt voit liittyä KET:n faniryhmään Facebookissa

Keravan Energia Teamin miehistö aloittaa taipaleensa 1. divarissa. Keski-Uusimaalaiselle yleisölle on heti kärkeen tarjolla todellinen herkkupala, naapurikaupungin ylpeys JKS saapuu Killan halliin.

Ottelusta on odotettavissa runsaan yleisön siivittämää taistelua. JKS on edennyt Suomen Cupissa jo välieriin kukistamalla tiukoissa taisteluissa Korisliigan Korihait ja KTP:n ja näitä urotekoja ennen, Ykkösdivarin ennakkosuosikin LoKoKon. Kaikki nämä ottelut pelattiin Järvenpäässä JKS:n isännöiminä.

Keravan Energia Teamin runko on säilynyt hyvin viimekaudesta. Joukketta on vahvistettu muutamalla kotimaisella hankinnalla sekä ulkomaanapu Brian Egwuatulla. Uudet kasvot ovat kotiutuneet Keravalle hyvin ja sopivat pelityyliltään joukkueeseen. Myös vierailija JKS on saanut riveihinsä merkittäviä vahvistuksia. Jo entuudestaan tunnetut Robert Juvonen, Jesse Mäntylä ja Ville Viita ovat saaneet rinnalleen erinomaisia pelaajia. Järvenpään joukkueessa jo aikaisemmilla kausilla tutuksi tullut J´son Stamper palasi syyskuussa joukkueen kokoonpanoon ja suoraan kapteenin paikalle. Pierre Jallow puolestaan tuo voimaa ja kokoa korin alle. Janne Rekola on tunnetusti kovan luokan heittäjä ja Oskar Linqvist tuo leveyttä pelin johtamiseen.

Näistä asetelmista saadaankin otteluun seurattavaksi erinomaisia taistelupareja. Luonnollisesti nämä parivaljakot ovat tässä vaiheessa arvailujen varassa. Divarin parhaimmistoon kuuluvat heittäjät Mikael Haanpää (Keravan Energia) ja Jesse Mäntylä (JKS) tuovat otteluun varmasti oman latauksensa. Molemmat pelaajat voivat omalla panoksellaan muuttaa ottelun kulun hetkessä. Muistettakoon, että juuri Mäntylä heitti KTP:ta vastaa 18 pistetta tappioasemassa ja johdatti näin joukkueensa voittoon.

Kimmoisa keravankamerunilainen Arsene Towa haastanee puolestaan Pierre Jallowin. Kuten tunnettua Towan vahvuudet ovat levypallopelissä molemmissa kenttäpäädyissä. Pierre Jallow on taas huomattavasti pidempi sisäpelaaja, joka kykenee ratkaisuihin läheltä ja kaukaa.

J´son Stamper ottanee mittaa Keravan uusimman hankinnan Brian Egwuatun kanssa. Molemmat pelaajat pitävät kovasta vauhdista. Kummatkin ovat monipuolisia ratkaisijoita ja ennen kaikkea taistelijoita. Jo preseason kausi on nayttänyt, että molemmat pelaajat pitävät fyysisestä pelitavasta ja juuri tämä osuus pistää painetta myös tulevalle tuomarikaksikolle.

Takamiehiä ottelussa tullaan näkemään useita. Keravalaiskolmikko Stefan Beatovic - Ossi Korhonen - Mikko Tuunanen haastaa JKS:n Juvonen - Lindqvit parivaljakon. Tosin Juvonsen pelaaminen on tässä vaiheessa epävarmaa loukkaantumisen vuoksi. Etukäteen katsottuna heittovoimassa JKS vie erävoiton, mutta nähtäväksi jää kumman hermo kestää Killan hornan kattilassa. Kaikki 5 pelaajaa kykenevät erittäin aggressiiviseen puolustamiseen. Takamiehillä ei tulla ottelussa näkemään paljoa tilaa. Tämä voikin loppupeleissä olla juuri se tekijä, jolla voittaja ratkaistaan. Pallonmenetysten määrän pitäminen siedettävissä lukemissa ja kuuluisan omanpelin pyörittäminen ovat tekijöitä, joilla Keski-Uusimaan herruus ratkaistaan.

Luvassa on siis vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Tervetuloa seuraamaan Miesten I-divisioonan avausta Killan hallille sunnuntaina 11.10.2009 alkaen klo 16:00.

Liput otteluun 7€ / 4€ / alle kouluikäiset ilmaiseksi.

Lue lisää Keskarista:

http://www.keski-uusimaa.fi/Urheilu/Urheilu-uutiset/Sarjanousija-Kerava-hakee-viela-itseaan

http://www.keski-uusimaa.fi/Urheilu/Urheilu-uutiset/JKS-pelasi-itsensa-ennakkosuosikiksi

Keravan Energia Teamin Kausikortit ovat nyt myynnissä. Kortin tilauslomakkeen lähettämällä varmistat paikkasi Killan Hallin lehtereillä. Kausikortin hinta 80€