Pelaajamuutoksia Keravan Kori-80:n miesten edustusjoukkueessa

16.2.2011

Arsene Towa
Arsene Towa
Rudolf Mua
Rudolf Mua
Dmytro Krasnozhon
Dmytro Krasnozhon

Miesten edustusjoukkueen Loimaa-kotiottelun 6.2.2011 jälkeen Arsene Towa purki yksipuolisesti hänen ja seuran välille kauden loppuun asti solmitun pelaajasopimuksen. Towa perusteli lähtöään sillä, että seura-/joukkueenjohto ei ollut valmis pelaajan esittämiin vaatimuksiin liittyen joukkueeseen. Viikon aikana Towa antoi ymmärtää, että myös muita joukkueen jäseniä on valmis rikkomaan pelaajasopimuksensa, mikäli hänen esittämiään muutoksia ei tehdä.

Viime viikon harjoituksista ovat olleet poissa syytä ilmoittamatta myös Rudolf Mua ja Dmytro Krasnozhon. Arsene Towan toimenpiteiden yhteys heidän poissaoloihinsa oli ilmeinen. Seurajohto selvittää edelleen Muan ja Krasnozhonin halukkuutta palata joukkueeseen, mutta Arsene Towan omatoiminen pelaajasopimuksen purku jätetään voimaan ja siihen palataan aikaisintaan kauden päätyttyä.

Keravan Kori-80 ry nojaa kaikessa toiminnassaan rehellisyyteen, yhteistyöhön, tasa-arvoisuuteen sekä moraalisesti ja eettisesti hyväksyttäviin toimintaperiaatteisiin. Arsene Towan Loimaa-ottelun jälkeiset toimenpiteet ovat olleet seuran toiminta-ajatusten vastaisia eikä seura voi niitä hyväksyä.

Seuran ja joukkueen taholta on tarkoituksellisesti haluttu pitää asia poissa julkisuudesta, koska asiassa on kuitenkin yritetty ajaa pelaajien etua ja koitettu joukkueenjohdon ja kapteeniston avulla löytää kompromissiratkaisu. Pidämme tiedottamistamme harkittuna, emme puutteellisena.

Keravan Energia Teamin joukkueenjohto kartoittaa tällä hetkellä korvaavien pelaajien saamista Keravalle kauden ratkaisupelejä silmällä pitäen.

Lisätietoja:

Jarkko Rönnholm, gsm 045 272 1214

Arto Arajuuri, gsm 040 525 2128

Kari Arajuuri, gsm 040 900 6812