Miehet täystyrmättiin Tapiolassa Cup-kanveesiin

31.8.2011

Parhaansa mukaan, mutta silti olosuhteiden johdosta, kohtuullisen niukasti kesätreenejä vetänyt miesten edustusjoukkue korkkasi virallisesti koripallokauden 2011-2012 alkaneeksi keskiviikon myöhäisillassa Honka Akatemiaa vastaan. Taitava ja nimekäs espoolaisjoukkue ei sääliä tuntenut vaan takoi taululle tylyäkin tylymmät 106-44 lukemat.

I divisioonaan valmistautuva Honka Akatemia antoi vieraskoreasti Keravan Energia Teamin johtaa ottelua sen alkuminuuteilla vielä 2-5, mutta käytännössä voittajasta ei ollut epäselvyyttä enää 30-16 päättyneen ensimmäisen erän jälkeen.

Muutenkin erien alkuminuutit meni vierasjoukkueelta lupauksia herättävästi, mutta poikkeuksetta jokaisen jakson loppupuolisko mentiin täysin isäntien tahdissa ja pahimmillaan keravalaisjoukkueen, sinänsä ansiokas, ponnistelu oli ahdistavaa katsottavaa.

Hyökkäyspäässä korinteko tuotti suurta tuskaa ja esimerkiksi kolmen pisteen heitoista ei onnistunut yksikään. Tosin yrityksiäkin saatiin aikaiseksi vain muutama koko ottelun aikana.

Miesten joukkueen valmistautuminen alkavaan M2D-kauteen saa ihan uuden ulottuvuuden, kun ensi viikolla uudistetun Killan koulun hallin ovet aukeavat. M2D-sarjaohjelma julkaistaan lähiaikoina.