Killan pre-season päätös FoA:lle

28.9.2011

CoCo Hart viritteli kaukoheittonsa kuntoon viimeisessä harjoitusottelussa.
CoCo Hart viritteli kaukoheittonsa kuntoon viimeisessä harjoitusottelussa.
Mikko Mantere palaa virallisiin tositoimiin Kiltaan lauantaina. Kuvat: Francois Perthuis
Mikko Mantere palaa virallisiin tositoimiin Kiltaan lauantaina. Kuvat: Francois Perthuis

Keravan Energia Teamin naisten joukkueen harjoituskauden ystävyysottelut päättyivät taistelutappioon Killassa. SM-sarjan kenraalin lopputulos oli vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen 62-76 Forssan Alulle.

Kotijoukkue aloitti jälleen lupaavasti johtaen alkumiinuuteilla 6-2. Forssan Alku käänsi kuitenkin tapahtumien suunnan yhtä räväkästi ja ensimmäinen erä päättyi tilanteeseen 12-24.

Keravalaisten kannalta jäätävä kyyti jatkui myös toisen jakson alussa, mutta juuri ennen isoa taukoa pallo alkoi löytämään tietään myös forssalaisten puolustuskoriin. Coco Hartin, Evianna Sipilän ja Paula Tattarin kolmosilla ero kaventui, mutta silti sitä oli ottelun puolessa välissä jo ratkaisevan omaisesti 18 pistettä (23-41).

Kolmas kvartaali oli Keravan Energia Teamilta suoranaista hurmosta ja toisen erän lopun vire kantoi läpi koko erän onnistumisten jakaantuessa useammalle pelaajalle. Tilanne saatiin jo tasoihin, mutta johtoon ei ollutkaan niin helppo päästä. Jakso kuitenkin tyylikkäästi emännille 28-12 ja päätöserä sai kuin saikin arvoisensa lähtötilanteen 51-53.

Kerava nousi uudestaan tasatilanteeseen, mutta johtoasemaan pääseminen koitui vielä tällä kertaa ylitsepääsemättömäksi Alku-esteeksi, vaikka vieraat kyllä useampaan kertaan piikkipaikkaa kotijoukkueelle tarjosivatkin. Lopussa kotijoukkue ei millään saanut itseään tuomareiden salliman linjan tasolle ja kokeneempi FoA hoiti pelin Forssaan lopputuloksella 62-76.

Harjoituskauden valmistavat ottelut on nyt pelattu.

Lokakuun aloittavana ja tulevana lauantaina odottaa totinen tosi. Ajassa 16.00 lentää pallo ilmaan Keravan Energia Teamin ja Torpan Poikien välisessä koitoksessa, joka on NSM-sarjan avauksen lisäksi Suomen Cupin ottelu.

Keravan Energia Team toivottaa tällöin kaikki huippunaiskoripallon ystävät Kiltaan! TERVETULOA KANNUSTAMAAN KOTIJOUKKUE VOITTOON !!