B-tyttöjen I-divari avattiin näytöstyyliin!

15.10.2011

Täksi kaudeksi B-tyttöjen alueelliseen I-divisioonaan SM-karsinnoista passitetut Keravattaret avasivat sarjansa upeasti. Hyvinkäältä tulleet vieraat saivat vastaansa nälkäisen ja motivoituneen kotijoukkueen.

Olisi voinut luulla, että SM-karsinnoissa pahoin flopanneet Keravan B-tytöt murehtisivat vieläkin menetettyä SM-sarjapaikkaansa. Näin ei todellakaan ollut, vaan perjantai-iltana pelattussa eteläisen I-divarin sarja-avauksessa nähtiin todella pirteä ja motivoitunut Keravalaisryhmä.

Jokaisesta pelaajasta huokui halu näyttää osaamistaan sekä antaa tukea myös joukkuekavereiden pelaamiselle. Tilanteita ei jätetty kesken vaan loppuun asti pelattiin niin tiukasti kuin rahkeet riittivät. Minuutti minuutilta Hyvinkääläiset alkoivat pudota kyydistä, mutta tästä huolimatta Keravalaisten mylly jauhoi jauhamistaan ja pelikonsepti pysyi hyvin kasassa.

Viime minuuteille asti tsemppaaminen tuotti lopulta hulppeat 85-30 voittolukemat, eikä pelin jälkeen jossitteluille ollut sijaa. Vastustajan kunniaksi on todettava, ettei se lopettanut pelaamistaan missään vaiheessa vaikka voitto karkasikin jo hyvän aikaa ennen päätössummeria käsistä. Tällä kertaa Keravatteret tekivät vain asiat selkeästi paremmin ja huolellisemmin.

 raportti : Yari ©