Naisille vieraspisteet Forssasta!!!

1.11.2012

Sanna Helenius ei toistaiseksi ole poistunut Forssan ja Keravan välisistä NSM-otteluista parketilta voittajana. Kuva viime kaudelta, Francois Perthuis.
Sanna Helenius ei toistaiseksi ole poistunut Forssan ja Keravan välisistä NSM-otteluista parketilta voittajana. Kuva viime kaudelta, Francois Perthuis.

Keravan Energia Teamin naisten joukkue hiljensi Urheilutalo Feeniksin Forssassa ja teki tylyn lopun Forssan Alun orastaneelle voittoputkelle. Äänekosken reissusta oli otettu opiksi ja tällä kertaa 45-48 taukojohto siivitti keravattaret lopulta 80-81 sensaatiovoittoon!

Lähes 300-päinen kotiyleisö ei ehkä ollut varautunut Alun kolmen ottelun voittoputken katkeamiseen, mutta vierasjoukkue Keravan Energia Team näytti jo ensimmäisessä erässä ettei ollut tullut Forssaan hävitäkseen. Toinen neljännes käänsi ottelun vierasjoukkueelle ja vaikka FoA viimeisellä jaksolla pääsi vielä neljän pisteen johtoon, nousi Kerava ansaitusti aina voittoon asti.

Nimivahva kotijoukkue pelasi ottelun käytännössä seitsemällä pelaajalla, kun taas vieraiden koutsi Esa Mäki-Tulokas pyöritti jälleen rohkeasti koko kymmenikköään. Tämä kannatti ja loistavan koko joukkueen puolustusasenteen lisäksi kaikki keravalaispelaajat saivat myös henkilökohtaisen pistetilinsä avattua. Tämä kertoo siitä, että nyt Keravan Energia Teamin NSM-joukkueessa riittää vastuunkantajia. Vastuunkantajia, joiden itseluottamustaso on selvästi nousujohteinen.

 

Otteluraportti Ylen sivuilta: Kerava haki yllätyspisteet Forssasta

Otteluraportti FoA.n sivuilta: Kerava yllätti Alun

Tilastot: FoA - Keravan Energia Team

 

Keravan Energia Team pääsee seuraavaksi vertaamaan virettään Suomen tämän hetken parhaan naiskoripallojoukkueen kanssa. Ja sitä matsia ei kannata missata. NSM-sarjaa Killan koululla jo ensi lauantaina 03.11.2012 klo 16 alkaen: Keravan Energia Team - Catz Lappeenranrta. TERVETULOA!!!

Ja jo edellisenä iltana pelataan M1D:n B-lohkoa Keravalla, kun miesten edustusjoukkue kohtaa tulevana perjantaina 02.11.2012 klo 18.30 alkavassa ottelussa Espoon Basket Teamin. Ja pelipaikkana tietysti Kilta! TERVETULOA!!