B-tytöillä puolikymmen täyteen SM-sarjaa

12.11.2012

B-tytöt ovat saaneet SM-sarjapelit käyntiin vaihtelevalla menestyksellä. Viidestä pelatusta ottelusta on jäänyt käteen neljä (4) sarjapistettä.

Jos kauden alun SM -ranking turnauksen (EHBT) suuntaviivoihin yhtään oli uskominen, voidaan Keravattarien alkusyksyn pelien pistesaalista pitää kohtuullisen laihana. Tuolloin kolmas (3) sija kovimmassa mahdollisessa seurassa oli paitsi yllätys, niin myös osoitus vastuuvalmentaja Jukka Mantereen tekemästä upeasta työstä Keravalla sitoutuneiden pelaajien kanssa.

Kaikki ei kuitenkaan aina ole niin mustavalkoista. Tappiot, jos kohta voitotkin, ovat olleet äärimmäisen niukkoja mikä todistaa SM -sarjan olevan tänävuonna äärimmäisen tasainen. Peli kuin peli on voitettavissa mutta toisaalta mikään peli ei ole myöskään "helppo". Tätä taustaa vasten pistesaaliin laihahko saldo ei ole mikään mysteeri.

Seuraavaksi (18.11) sarjassa tulee vastaan kivikova Wartti. Siinä on seuraava mahdollisuus näyttää Keravalaista osaamista. Sanomattakin on selvää että tuohon peliin lähdetään hyvin valmistautuneena ja täynnä positiivista energiaa!

 raportti : Yari ©