Naisille kaksi reissutappiota

29.11.2012

Roosa Lukkarisen onnistuneet vaparit veivät ottelun jatkoajalle Nokialla.
Roosa Lukkarisen onnistuneet vaparit veivät ottelun jatkoajalle Nokialla.
Rosa Pakarinen merkautti keravalaisista eniten pisteitä Jyväskylässä. Kuvat aikaisemmasta vieraspelistä Francois Perthuis.
Rosa Pakarinen merkautti keravalaisista eniten pisteitä Jyväskylässä. Kuvat aikaisemmasta vieraspelistä Francois Perthuis.

Keravan Energia Teamin naisten SM-sarjajoukkue koki kaksi kirvelevää häviötä vieraspelikiertueellaan. Ensin katkeraa kalkkia juotiin lauantaina Nokialla ja eilen keskiviikkona palattiin tyhjin käsin Jyväskylästä. Kummankin ottelun voittamiseen oli kuitenkin paremmat kuin hyvät mahdollisuudet.

Lauantain BC Nokia vieraskohtaaminen venyi aina jatkoajalle asti, kun kummatkin joukkueet epäonnistuivat viimeisissä hyökkäyksissään tilanteessa 78-78. Keravalaiset onnistuivat neljännen erän viimeisillä sekunteilla luomaan muutamankin ratkaisuyrityksen, mutta tällä kertaa pallo ei pomppinut tahdottuun osoitteeseen.

Jatkoajalla BC Nokia meni menojaan, kun virhevaikeudet kavensivat merkittävästi vierasjoukkueen käytettävissä ollutta pelaajistoa. Silti enemmän voittoa himoinnut kotijoukkue ansaitsi voittonsa. Lopputulos jatkoajan jälkeen kotijoukkueelle 93-84.

 

Tilastot: BC Nokia - Keravan Energia Team 

 

Arki-illan Jyväskylän ottelun alussa johto vaihtui puolin ja toisin tiuhaan tahtiin, mutta ensimmäisen erän loppuun Keravan Energia Team otti pienen eron emäntiinsä ja tämä ero kesti helpohkosti kolmannen jakson päätökseen asti. Parhaimmillaan vieraat johtivat jo kahdellatoista pisteellä, mutta viimeiseen neljännekseen lähdettiin tilanteesta 50-59.

Sitten tippui taivas niskaan. Kuvainnollisesti, ainakin jos Asterixilta ja Obelixilta kysyttäisiin. Hongikon Nuorisoseuran Urheilijat laittoivat semmoisen rallin päälle, että pahaa teki. Jakson puoleenväliin mentäessä yhdeksän pisteen keravalaisjohto muuttui vastaavaksi kotijohdoksi HoNsUn latoessa 20 pistettä vieraiden kahta vastaan. Tästä sillasta ei tällä kertaa enää noustu ja tärkeät sarjapisteet jäivät sittenkin Keski-Suomeen tuloksella 80-71.

 

TilastotHoNsU - Keravan Energia Team

 

Taivas on aina sininen. Välillä on vain pilviä edessä. Heti ensi lauantaina Keravan Energia Team saa kuittaussauman, kun bussi lähtee tällä kertaa Jyväskylästä Keravan suuntaan.

Naisten SM-sarjaa: Keravan Energia Team - HoNsU (Jyväskylä) Killan koululla lauantaina 1.12.2012 klo 16.00 alkaen. TERVETULOA!!