Koripallolisenssi kausi 2014-2015

30.6.2014

Koripallokausi 2014-2015 käynnistyy virallisesti 1.7.2014. Koripalloliitto tarjoaa tulevalle kaudelle monta uudistusta. Yksi uudistuksista on mobiililisenssikortti, joka on Koripalloliiton uusi jäsenetu. Siinä yhdistyy lisenssikortti ja jäsenedut, jonka lisäksi se toimii jatkossa myös tiedotuskanavana. Lue lisää...

Mobiililisenssikortti hankitaan lisenssin oston yhteydessä. Lisenssiä lunastettaessa tulee valita, haluaako lisenssin mobiilisovelluksena matkapuhelinnumeroon VAI pdf-tiedostona tulostamista varten sähköpostiin. Lisenssin lunastaminen tapahtuu lajiliittojen yhteisessä lisenssipalvelussa:

https://lisenssi.sportti.fi/

Mobiililisenssikortti-uudistuksesta johtuen kaikki pelikauden 2014-2015 lisenssit hankitaan em. lisenssipalvelusta. Tulevan kauden lisenssit ovat lunastettavissa 1.7. klo 9 alkaen.

Päättyneelle kaudelle lisenssin lunastaneille ei lähetetä valmiita laskuja edellisvuosien tapaan.

Koriksen mobiililisenssikortti toteutetaan yhteistyössä kotimaisen ohjelmatoimittajan Intellipocketin kanssa. Lisätietoja kortista löytyy osoitteesta www.basket.fi/mobiililisenssi<http://www.basket.fi/mobiililisenssi>.

Pikaohjeet lisenssin ostoon

Lisenssin osto käy helposti verkossa. Alla pikaohjeet ostamiseen:

 ·         Siirry osoitteeseen https://lisenssi.sportti.fi/ ja valitse lajiliitto-valikosta Suomen Koripalloliitto.
 ·         Täytä tarvittavat tiedot. Jotta lisenssinumerosi pysyy samana kuin edellisenä vuonna, täytä kysyttäessä myös henkilötunnuksesi.
 ·         Ohjelma muodostaa viitteellisen laskun, jonka maksamalla lisenssi astuu voimaan. Laskun voi maksaa suoraan verkkopankista (Nordea/Sampo/OP) tai muodostuneella laskulla normaalin laskun tapaan.

Lisätietoja koripallolisenssistä löytyy osoitteesta www.basket.fi/lisenssi<http://www.basket.fi/lisenssi>.

 

Varmista vakuutusturvasi!

Pelikaudella 2014-2015 Koripalloliiton seuraavissa sarjoissa on otettu käyttöön pakollinen vakuuttaminen:

 ·         Aikuiset kilpa (Korisliiga, naisten korisliiga, miesten ja naisten I-divisioonat)
 ·         A-B-C nuoret (valtakunnalliset ja alueelliset sarjat)
 ·         Minit ja mikrot (alueelliset sarjat)

Pakollisella vakuuttamisella tarkoitetaan sitä, että jokaisella on varmasti vakuutusturva (tapaturmavakuutus) hankittuna, jonkin vakuutusturvaa tarjoavan tahon kautta. Lisenssin oston yhteydessä vakuutuksen voi hankkia Vakuutusyhtiö Pohjolasta.

Muissa sarjoissa vakuuttaminen on vapaaehtoista, mutta Koripalloliitto suosittelee vakuutuksen hankkimista kaikilla sarjatasoilla.

Pohjolan tarjoamasta Sporttiturva-vakuutuksesta löytyy lisätietoja osoitteesta www.basket.fi/sporttiturva<http://www.basket.fi/sporttiturva>.KORI-lehti siirtyy Ilta-Sanomien väliin

Kuten tuoreimmassa KORI-lehdessä kerrottiin, siirtyy KORI-lehti Suomen suurimman iltapäivälehden Ilta-Sanomien väliin. Ilta-Sanomien välissä KORI-lehden levikki lähes kymmenkertaistuu palvellen entistäkin paremmin lajin markkinointia suurelle yleisölle. Ilta-Sanomien levikki on yli 130.000 ja päivittäisiä lukijoita sillä on yli puoli miljoonaa.

Lehtiuudistuksen myötä KORI-lehteä ei enää kaudella 2014-2015 postiteta lisenssin lunastaneille kotiin, mutta lehti tulee luettavaksi veloituksetta Koripalloliiton nettipalveluun osoitteessa www.basket.fi<http://www.basket.fi>.

Hyvää kesää ja uuden pelikauden odotusta!

Ystävällisin terveisin,

Suomen Koripalloliitto

 -------------
 Asiakaspalvelu: 0207 928 928
 www.basket.fi<http://www.basket.fi>

 Tämä on automaattisesti luotu sähköpostiviesti koripallolisenssin kaudelle 2013-2014 lunastaneille. Osoitelähde: Sporttirekisteri.