Ajankohtaista

Eteläisen alueen ykkösdivisioonien aluefinaalit pelataan 16-17.4. Espoossa. Keravan Kori-80 on mukana B-pojissa ja C-poikien P03-sarjassa.
Keravan Kori-80 selvitti tiensä Porissa pelatun I-divisoona B -nousukarsintaturnauksen finaaliin, jossa se sai vastaansa Jyväskylän Weikot. Vanhat kilpakumppanit rakentelivatkin melkoisen draaman kaaren.
Keravan Kori-80 miesten edustusjoukkue voitti toiseksi viimeisellä sarjakierroksella kotonaan MaSun, mutta taipui päätöskierroksella vieraskentällä Munkkiniemen Kisapojille. Näin eteläisen alueen II-divisioonan mestaruus meni kalkkiviivoilla Munkkiniemeen.
Neljästä viimeisimmästä II-divisioonaottelustaan Kori-80 miesten edustusjoukkue kartutti voittotiliään kolmesti. Voittojen sekaan mahtuu siis myös sarjakauden toinen tappio, mutta siitä huolimatta paikka nousukarsintoihin varmistui hyvissä ajoin. Joukkueella on edelleen myös täydet mahdollisuudet runkosarjan voittoon.
Tervetuloa Keravan Kori-80 Ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen maanantaina 4.4.2016 klo 18.30-20.00 Keravan Kirjaston Kerava-parvelle.
Syyskierroksen tappioitta selvittänyt miesten edustusjoukkue on pelannut vuodenvaihteen jälkeen kolme II-divisoonaottelua, joista tuloksena kaksi voittoa sekä hieman yllättävä avaustappio.
Keravan Kori-80 ja Korispiste ovat sopineet yhteistyöstä seuran ja joukkueiden hankintojen (mm. peliasut ja seuratuotteet) keskittämisestä Korispisteeseen. Yhteistyössä Korispisteen kanssa kehitetään vähitellen seuratuotteita, joita pelaajien ja joukkueenjäsenten lisäksi voivat tilata luonnollisesti kaikki halukkaat.
Hyvän tuulen turnaus järjestetään tänä vuonna 14.5.2016 ja ilmoittautuminen on avattu. Tule mukaan!
Seura järjestää yhteistyössä koripalloliiton kanssa tilastointikoulutuksen torstaina 28.1.2016 klo 18.00-21.00 Killan koululla. Kurssi on maksuton!
P03-poikien päätähuimaava turnaushistoria sai taas yhden lisämeriitin Ricoh-turnauksessa. Kilpasarjassa saavutettu pronssi on jatkoa hienolle historialle: Tammikuussa 2012 pelatusta ensimmäisestä turnauksestaan lähtien kilpajoukkue on osallistunut yhteensä 17 turnaukseen - ja ollut mitaleilla kaikissa!
RSS ATOM