Ajankohtaista

Keravan Kori-80 ja Korispiste ovat sopineet yhteistyöstä seuran ja joukkueiden hankintojen (mm. peliasut ja seuratuotteet) keskittämisestä Korispisteeseen. Yhteistyössä Korispisteen kanssa kehitetään vähitellen seuratuotteita, joita pelaajien ja joukkueenjäsenten lisäksi voivat tilata luonnollisesti kaikki halukkaat.
Hyvän tuulen turnaus järjestetään tänä vuonna 14.5.2016 ja ilmoittautuminen on avattu. Tule mukaan!
Seura järjestää yhteistyössä koripalloliiton kanssa tilastointikoulutuksen torstaina 28.1.2016 klo 18.00-21.00 Killan koululla. Kurssi on maksuton!
P03-poikien päätähuimaava turnaushistoria sai taas yhden lisämeriitin Ricoh-turnauksessa. Kilpasarjassa saavutettu pronssi on jatkoa hienolle historialle: Tammikuussa 2012 pelatusta ensimmäisestä turnauksestaan lähtien kilpajoukkue on osallistunut yhteensä 17 turnaukseen - ja ollut mitaleilla kaikissa!
Keravan Kori-80 ry:n perinteinen kausijulkaisu on saapunut painosta. Julkaisuja on saatavilla Killan hallilta.
18- ja 16-vuotiaiden tyttöjen sekä poikien maajoukkueet on valittu sunnuntaina Tallinnassa alkavaan Baltic Sea Basketball Cupiin.
Keravan Kori-80 miesten edustusjoukkue selvitti syyskauden historiallisesti voittamalla kaikki yksitoista sarjaotteluaan. Kaksi viimeisintä voittoa tulivat Killan kotihallissa. Ensin kaatui pikkujoululauantaina PuHu2 ja viikkoa myöhemmin Dynamo/Kaimarak.
Huippusiistit pipot ja kaulahuivit ovat saapuneet!
Miesten eteläisen alueen II-divisioonassa Kerava otti komean 3-0 voiton Helsingin joukkueista. Ensin kaatui vieraissa MaSu, minkä jälkeen kotikentällä Munkkiniemen Kisapojat ja viimeisimpänä vielä vieraskentällä Pantterit. Kolme arvokasta voittoa.
Keravan Kori-80 Ry tarvitsee tukeanne nuorisotyölle ja myy ilmoitustilaa seuran kausijulkaisuun.
RSS ATOM