Ajankohtaista

Texasin Houstonista matkaan lähtenyt 23-vuotias Brian Egwuatu saapui Keravalle keskiviikkoiltana 9.9.2009. Egwuatu pelasi viime kaudella NCAA-kakkostasolla USC Aikenin joukkuessa ja tulevan kauden hän pelaa Keravan Energia Teamissa.
Loimaan Korikonkarit jatkavat miesten Suomen Cupin toiselle kierrokselle haettuaan Killan hallista 78 - 91 vierasvoiton. Tauolla Korikonkareiden johto oli kuusi pistettä (39-45).
Killan hallissa pelattiin sunnuntaina 30.8.2009 kolme todella värikästä ja tasaista miesten harjoituspeliä.
Turnaus alkoi vaikeimmalla mahdollisella tavalla, kun perjantai-illan avausottelussa vastaan asettui kotijoukkue ja yksi ennakkosuosikeista Honka White. Ensimmäinen jakso oli tasaista vääntöä ja Kori-80 oli pelissä mukana hyvin ollen puoliajalla vain muutaman pisteen tappiolla. Toinen jakso osoittautui vaikeaksi ja korinteon takkuillessa hävisimme ottelun lopulta selvästi numeroin 43-14.
Kauden alun kynnyksellä seuran juniorivalmentajatilanne on hyvällä mallilla. Useisiin joukkueisiin on saatu täydennystä valmennusrintamalle ja uusille joukkueille on löydetty pitkän linjan valmentajat.
Keravan Kori-80:n järjestämät koripallokoulut alkavat! Lauantaina 5.9. Savion koululla alkavat tytöille ja pojille omat koripallokoulut.
Keravan Energia Team on pitkällisten neuvotteluiden päätteeksi solminut jatkosopimukset kamerunilaisen Arsene Towan sekä Korisliigataustaisen Mikael Haanpään kanssa.
Kautena 2009-2010 Keravan Kori-80 käynnistää Mammakoriksen. Mammakoris on tarkoitettu koripalloilijoiden äideille, joille laji on tullut tutuksi lähinnä katsomosta.
Korisliigaan valmistautuvan Torpan Poikien ja Keravan Energia Teamin välinen harjoitusottelu muodostui kelpo koripallotapahtumaksi. Pitkälti toiselle sadalle noussut katsojamäärä nosti Killan hallin tunnelman korkealle. Isäntäjoukkue palkitsi kotikatsomon johtamalla ottelua aina siihen saakka kun pelikellossa oli jäljellä enää kuusi minuuttia. Sen jälkeen Torpan Pojat karkasivat väkisin voittoon.
Vuosaaressa keskiviikkona 19.8.2009 pelatun Suomen Cupin esikarsintaottelun lähtöasetelma oli harmillisen selkeä. Jompikumpi I-divarinousijoista lähtisi illan päätteeksi cupista kuoroon jo ennen ensimmäistä varsinaista cup-kierrosta.
RSS ATOM