Ajankohtaista

Kauden alun kynnyksellä seuran juniorivalmentajatilanne on hyvällä mallilla. Useisiin joukkueisiin on saatu täydennystä valmennusrintamalle ja uusille joukkueille on löydetty pitkän linjan valmentajat.
Keravan Kori-80:n järjestämät koripallokoulut alkavat! Lauantaina 5.9. Savion koululla alkavat tytöille ja pojille omat koripallokoulut.
Keravan Energia Team on pitkällisten neuvotteluiden päätteeksi solminut jatkosopimukset kamerunilaisen Arsene Towan sekä Korisliigataustaisen Mikael Haanpään kanssa.
Kautena 2009-2010 Keravan Kori-80 käynnistää Mammakoriksen. Mammakoris on tarkoitettu koripalloilijoiden äideille, joille laji on tullut tutuksi lähinnä katsomosta.
Korisliigaan valmistautuvan Torpan Poikien ja Keravan Energia Teamin välinen harjoitusottelu muodostui kelpo koripallotapahtumaksi. Pitkälti toiselle sadalle noussut katsojamäärä nosti Killan hallin tunnelman korkealle. Isäntäjoukkue palkitsi kotikatsomon johtamalla ottelua aina siihen saakka kun pelikellossa oli jäljellä enää kuusi minuuttia. Sen jälkeen Torpan Pojat karkasivat väkisin voittoon.
Vuosaaressa keskiviikkona 19.8.2009 pelatun Suomen Cupin esikarsintaottelun lähtöasetelma oli harmillisen selkeä. Jompikumpi I-divarinousijoista lähtisi illan päätteeksi cupista kuoroon jo ennen ensimmäistä varsinaista cup-kierrosta.
Keravan Energia Teamin harjoituksissa on viimeisen viikon aikana nähty useita uusia pelimiehiä. Tyrwone Still (198 cm, 32 v.) pelasi päättyneellä kaudella HNMKY:n I-divarijoukkueessa ja on harjoituksissa päässyt hyvin mukaan Keravan uusiutuneeseen joukkueeseen.
Miesten karsintakierroksella Keravan Energia Team saa vastaansa tuttuakin tutumman Wartti Basketin Vuosaaresta. Naiset saavat neljännesvälierissä vastaansa viime kaudelta tutun PuHu Juniorit.
T97 joukkue teki upean comebackin kesälaitumilta suoraan ikäluokkansa kärkikahinoihin. Heinäkuun joukkueharjoittelusta taukoa pitäneelle ryhmälle ja vain pari kertaa ennen turnausta kokoontuneelle joukkueelle hopea oli työvoitto ja loistosaavutus.
Joukkue palasi neljän viikon omatoimisen kesätauon jälkeen harjoituksiin maanantaina 10.8.2009. Harjoitusten päätteeksi solmittiin neljä uutta pelaajasopimusta M1D-kaudelle 2009-2010.
RSS ATOM