Ajankohtaista

Ikäryhmässä on tällä hetkellä lähes 20 innokasta koripallon alkua ja pelaajat on jaettu kahteen joukkueeseen. Nyt etsimme toiselle joukkueelle vastuuvalmentajaa sekä apuvalmentajaa, joka toimisi molempien joukkueiden valmentajien apuna .
Keravan Kori-80 ja Suomen Urheilutuonti ovat tehneet yhteistyösopimuksen pelisasujen, lämmittelyasujen ja valittujen muiden seuratuotteiden osalta. Sopimus on nelivuotinen.
Viikonloppua odotellessa kannattaa vilkaista miesten Lapuan reissun...
Kori-80:n A-tytöt saivat sarjan ensimmäiseen kotiotteluunsa vieraakseen jo SM-karsinnoista tutun RaholaNokian joukkueen. Karsinnoissa saavutettu kahden jatkoajan jälkeinen voitto vaihtui harmittavasti tappioon kotikentällä pistein 48-63 (27-33).
Kumpikin edustusjoukkue pelaa tulevana lauantaina kotiottelun. Killan hallissa on siis mahdollisuus viettää tiivis ja mielenkiintoinen koripallopäivä. Otteluita pääsee seuraamaan...
Tupla viikonloppu toi esiin Naisten SM-sarjan herrasmies sopimuksen ulkopuolelle jättäytyneiden joukkueiden kovuuden. Kolmen amerikkalaisen ammattilaisen puristuksessa meidän Daphne tuntui orvolta yrittäjältä. Lue lisää
Kotitappiolla alkanut miesten edustusjoukkueen I-divarikausi sai jatkokseen vierastappion. Lapuan Korikobrat antoivat oppia reilulla isäntämiehen kädellä.
Keravan B-tytöt kukistivat kauden ensimmäisessä I-divisioonan pelissä hienosti KaPo:n numeroin 55-68.
Käy katsomassa miesten edustusjoukkueen JKS-kotiottelun kohokohdat...
Lapilan koululla alkaa tulevana lauantaina 17.10.2009 klo 12.00-13.30 henkilökohtaisen taidon lisäopetus. Harjoitukset on tarkoitettu sekä vasta-alkajille että myös jo kehittyneemmille pelaajille. Ensimmäinen kuukausi veloituksettta.
RSS ATOM