Ajankohtaista

P03-poikien päätähuimaava turnaushistoria sai taas yhden lisämeriitin Ricoh-turnauksessa. Kilpasarjassa saavutettu pronssi on jatkoa hienolle historialle: Tammikuussa 2012 pelatusta ensimmäisestä turnauksestaan lähtien kilpajoukkue on osallistunut yhteensä 17 turnaukseen - ja ollut mitaleilla kaikissa!
Keravan Kori-80 ry:n perinteinen kausijulkaisu on saapunut painosta. Julkaisuja on saatavilla Killan hallilta.
18- ja 16-vuotiaiden tyttöjen sekä poikien maajoukkueet on valittu sunnuntaina Tallinnassa alkavaan Baltic Sea Basketball Cupiin.
Keravan Kori-80 miesten edustusjoukkue selvitti syyskauden historiallisesti voittamalla kaikki yksitoista sarjaotteluaan. Kaksi viimeisintä voittoa tulivat Killan kotihallissa. Ensin kaatui pikkujoululauantaina PuHu2 ja viikkoa myöhemmin Dynamo/Kaimarak.
Huippusiistit pipot ja kaulahuivit ovat saapuneet!
Miesten eteläisen alueen II-divisioonassa Kerava otti komean 3-0 voiton Helsingin joukkueista. Ensin kaatui vieraissa MaSu, minkä jälkeen kotikentällä Munkkiniemen Kisapojat ja viimeisimpänä vielä vieraskentällä Pantterit. Kolme arvokasta voittoa.
Keravan Kori-80 Ry tarvitsee tukeanne nuorisotyölle ja myy ilmoitustilaa seuran kausijulkaisuun.
Paikallisena toimijana Oy Sinebrychoff Ab haluaa tukea keravalaisia lapsia ja nuoria harrastestipendillä. Oy Sinebrychoff Ab pitää tärkeänä, että jokaisella nuorella olisi mahdollisuus kehittää itseään jonkin harrastuksen parissa. Onnistumisen kokemukset antavat itseluottamusta, ja harrastuksen parista voi löytää uusia kavereita.
Keravan Kori-80 on tähän mennessä pelannut miesten eteläisen alueen II-divisioonassa kuusi ottelua ja voittanut ne kaikki. KaHe ja ToPoLa kaatuivat vaikeamman kautta, mutta LoU-Basketin kanssa oli helpompaa.
Nyt Firstbeat Hyvinvointianalyysi, Personal Trainer –palvelut ja Hyvinvointivalmennus kumppanihintaan Keravan Kori-80 ry:n jäsenille.
RSS ATOM