Ajankohtaista

Kaikille seuran C-juniori ikäisille on tarjolla Joulun välipäiville mukavaa ajanvietettä ilmaisella Winter Campilla. Harjoitukset pidetään Killan koululla 28.12 ja 29.12. klo 10.00-11.30, tervetuloa mukaan!
Tällä kertaa muun muassa historiallisesti parhaat palat ensimmäisestä M1D-voitosta tällä kaudella.
Kotikirous hellitti (13.12.2009)
Miesten kauden kuudes kotipeli toi ensimmäisen kotivoiton. Muutamassa aikaisemmassa ottelussa Killan korirenkaat ovat osoittautuneet isännille hankaliksi, mutta tällä kertaa oli lahtelaisten vuoro tuskailla.
Killan hallin korirenkaat ovat kääntäneet selkänsä miesten edustusjoukkueelle. Sen sijaan vierailijoiden osumatarkkuutta ei voi kuin ihastella. Edellisellä kerralla Huima teki heittosirkuksellaan pohjat, mutta itsenäisyyspäivänä Loimaa laittoi vielä paremmaksi.
Kori-80 T97 joukkue on saavuttanut kuluvan kauden tärkeän välietapin ja ylpeänä raportoi saaneensa kutsun Scania Cup'in 30-vuotisjuhlaturnaukseen Ruotsin Södertäljeen pääsiäisenä 2010.
Jesyka Burks-Wiley liittyi Keravan Energia Teamiin keskiviikkona 2.12. ja pelaa ensimmäisen SM-ottelunsa Keravan väreissä jo lauantaina 5.12.2009 Espoo Teamia vastaan Killan hallissa kello 16.
Pienen tauon jälkeen palataan miesten I-divarin keravalaisiin kohokohtiin. Itsenäisyyspäivän LoKoKo-kotipeliä odotellessa voit käydä katsomassa....
Keravan Energia Team nappasi pitkällisen, mutta kärsivällisen, odotuksen jälkeen kauden ensimmäisen sarjavoittonsa Wartti Basketista loppulukemin 66-88. Miesten I-divisioonassa ei ole enää nollakerholaista.
Syyskokouksessa tiistaina 24.11.2009 muun muassa valittiin uudet jäsenet johtokuntaan.
Killan koulun sali on seuran käytössä vakiovuorojemme mukaisesti su 29.11.2009.
RSS ATOM