Ajankohtaista

Miesten edustusjoukkueen tuplakierrosviikonloppu sujui vaihtelevissa tunnelmissa. Lauantaina poistuttiin Äänekoskelta päät painuksissa, mutta sunnuntaina katseet kohosivat. Sarjakauden viimeisessä kotiottelussa kaatui Wartti Basket ja suoran tippumisen vaara on ohi.
Joka keväiseen Sherwoodin Iloiseen Mikroturnaukseen on ilmoittautuminen alkanut. Turnaus pelataan tänä vuonna poikkeuksellisesti yksi päiväisenä, joten jokaiseen sarjaan otetaan neljä joukkuetta. Turnauksessa sarjat 2000 ja 2001 syntyneille tytöille ja pojille.
Honka Akatemia palautti Keravan Energia Teamin takaisin arkeen. Sarjakolmonen ei ajanut samaan miinaan kuin sarjaykkönen viikkoa aikaisemmin. Tulevana viikonloppuna miehet pelaavat sekä lauantaina että sunnuntaina.
Uusi 0-tason koulutus on suunnattu juuri valmennusuransa aloittaneille tai sitä harkitseville tuleville ohjaajille ja valmentajille. Koulutus antaa alustuksen ohjaajana toimimiselle ja valmistaa ohjaajaa osallistumaan peruskoulutustasolle. Koulutus järjestetään Killan koululla maanantaina 8.3.2010 klo 17.00-20.00.
Tuplapotin huippuhetket nyt katsottavissa!
Keravan Energia Team on kasvanut vakavasti otettavaksi haastajaksi kuluvan kauden I-divisioonassa. Kasvukivuitta ei ole selvitty, mutta nykytilassaan miesten edustusjoukkue on todennäköisesti vahvempi ja valmiimpi kuin koskaan.
Keravan Energia Teamin miesjoukkue on pitkän kiitoradan päätteeksi nousemassa korkeaan lentoon. Kaarina-vierasvoitto sai jatkoa viime sunnuntaina, kun sarjakärki Porvoon Tarmo kaatui Killan hallin lämpimässä tunnelmassa.
Tulevana viikonloppuna Keravalla Killan hallissa on koripallohuumaa tarjolla koko rahalla. Naisilla on kaksi "neljän" pisteen ottelua ja miehillä mahdollisuus jatkaa hyvillä otteillaan voittoputkeaan.
Keravalla järjestetään helmikuun aikana kaksi eri koulutusta niiin valmentajille ja ohjaajille kuin muillekkin lajin parissa toimiville. Koulutukset ovat seuran jäsenille ilmaisia!
Miesten joukkueen Highlight-sarja saa jatkoa BC Nokian vierailulla Killassa.
RSS ATOM