Ajankohtaista

Tuplapotin huippuhetket nyt katsottavissa!
Keravan Energia Team on kasvanut vakavasti otettavaksi haastajaksi kuluvan kauden I-divisioonassa. Kasvukivuitta ei ole selvitty, mutta nykytilassaan miesten edustusjoukkue on todennäköisesti vahvempi ja valmiimpi kuin koskaan.
Keravan Energia Teamin miesjoukkue on pitkän kiitoradan päätteeksi nousemassa korkeaan lentoon. Kaarina-vierasvoitto sai jatkoa viime sunnuntaina, kun sarjakärki Porvoon Tarmo kaatui Killan hallin lämpimässä tunnelmassa.
Tulevana viikonloppuna Keravalla Killan hallissa on koripallohuumaa tarjolla koko rahalla. Naisilla on kaksi "neljän" pisteen ottelua ja miehillä mahdollisuus jatkaa hyvillä otteillaan voittoputkeaan.
Keravalla järjestetään helmikuun aikana kaksi eri koulutusta niiin valmentajille ja ohjaajille kuin muillekkin lajin parissa toimiville. Koulutukset ovat seuran jäsenille ilmaisia!
Miesten joukkueen Highlight-sarja saa jatkoa BC Nokian vierailulla Killassa.
Tyttöjen kahden hopean lisäksi Keravalle matkasi -96 ja -99 poikien mukana myös kaksi pronssimitalia Challenger-sarjoista.
Turhan useasti viimeisen jakson johtonsa kauden mittaan menettänyt miesten edustusjoukkue piti Kaarinassa pintansa. Hävityn avausneljänneksen jälkeen Energia Team kiilasi johtoon ja myös pysyi yläkynnessä. Kingsley Oguchi debytoi vahvasti.
C-97 tytöt taistelivat hienon hopean viikonlopun Ricoh-turnauksessa Vantaalla.
Kauden kolmannen vierasvoiton huippuhetkiä odotellessa on syytä palata vielä sille tulosurheilun varjoisemmalle kujalle. Espoon ja varsinkin Jyväskylän reissu ei juuri mielialaa ylennä, mutta tapahtui niillä jotain hyvääkin.
RSS ATOM