Ajankohtaista

Tulevana viikonloppuna Keravalla Killan hallissa on koripallohuumaa tarjolla koko rahalla. Naisilla on kaksi "neljän" pisteen ottelua ja miehillä mahdollisuus jatkaa hyvillä otteillaan voittoputkeaan.
Keravalla järjestetään helmikuun aikana kaksi eri koulutusta niiin valmentajille ja ohjaajille kuin muillekkin lajin parissa toimiville. Koulutukset ovat seuran jäsenille ilmaisia!
Miesten joukkueen Highlight-sarja saa jatkoa BC Nokian vierailulla Killassa.
Tyttöjen kahden hopean lisäksi Keravalle matkasi -96 ja -99 poikien mukana myös kaksi pronssimitalia Challenger-sarjoista.
Turhan useasti viimeisen jakson johtonsa kauden mittaan menettänyt miesten edustusjoukkue piti Kaarinassa pintansa. Hävityn avausneljänneksen jälkeen Energia Team kiilasi johtoon ja myös pysyi yläkynnessä. Kingsley Oguchi debytoi vahvasti.
C-97 tytöt taistelivat hienon hopean viikonlopun Ricoh-turnauksessa Vantaalla.
Kauden kolmannen vierasvoiton huippuhetkiä odotellessa on syytä palata vielä sille tulosurheilun varjoisemmalle kujalle. Espoon ja varsinkin Jyväskylän reissu ei juuri mielialaa ylennä, mutta tapahtui niillä jotain hyvääkin.
B-tytöt osallistuivat viikonloppuna Vantaalla järjestettyyn Ricoh-turnaukseen hyvällä menestyksellä. Trillerimäisen finaalin jälkeen tyttöjen kaulaan pujotettiin hopeiset mitalit.
Naisten SM-sarja jatkui Keravan Energia Teamin kotiottelulla sunnuntaina 24.1. Vain 7 pelaajan rotaatiolla pelannut Kerava ei pystynyt tekemään yllätysvoittoa kotikentällä. Kerava pysyi ottelussa mukana tilanteeseen 24-24, mutta sitten Pelikarhut sai yliotteen ottelusta.
Puolentoista viikon ajan joukkueen mukana harjoitellut Kingsley Oguchi on liittynyt virallisesti joukkueeseen. Oguchin pelilupa-asiat järjestyivät alkuviikosta.
RSS ATOM