Ajankohtaista

Keravalla järjestetään helmikuun aikana kaksi eri koulutusta niiin valmentajille ja ohjaajille kuin muillekkin lajin parissa toimiville. Koulutukset ovat seuran jäsenille ilmaisia!
Miesten joukkueen Highlight-sarja saa jatkoa BC Nokian vierailulla Killassa.
Tyttöjen kahden hopean lisäksi Keravalle matkasi -96 ja -99 poikien mukana myös kaksi pronssimitalia Challenger-sarjoista.
Turhan useasti viimeisen jakson johtonsa kauden mittaan menettänyt miesten edustusjoukkue piti Kaarinassa pintansa. Hävityn avausneljänneksen jälkeen Energia Team kiilasi johtoon ja myös pysyi yläkynnessä. Kingsley Oguchi debytoi vahvasti.
C-97 tytöt taistelivat hienon hopean viikonlopun Ricoh-turnauksessa Vantaalla.
Kauden kolmannen vierasvoiton huippuhetkiä odotellessa on syytä palata vielä sille tulosurheilun varjoisemmalle kujalle. Espoon ja varsinkin Jyväskylän reissu ei juuri mielialaa ylennä, mutta tapahtui niillä jotain hyvääkin.
B-tytöt osallistuivat viikonloppuna Vantaalla järjestettyyn Ricoh-turnaukseen hyvällä menestyksellä. Trillerimäisen finaalin jälkeen tyttöjen kaulaan pujotettiin hopeiset mitalit.
Naisten SM-sarja jatkui Keravan Energia Teamin kotiottelulla sunnuntaina 24.1. Vain 7 pelaajan rotaatiolla pelannut Kerava ei pystynyt tekemään yllätysvoittoa kotikentällä. Kerava pysyi ottelussa mukana tilanteeseen 24-24, mutta sitten Pelikarhut sai yliotteen ottelusta.
Puolentoista viikon ajan joukkueen mukana harjoitellut Kingsley Oguchi on liittynyt virallisesti joukkueeseen. Oguchin pelilupa-asiat järjestyivät alkuviikosta.
Miesten edustusjoukkueen kova työ jäi jälleen ilman toivottua palkintoa. Kolmannen jakson ansiokas nousu tappioasemasta rinnalle ja ohi valui päätöskympillä läpi sormien.
RSS ATOM