Ajankohtaista

Nyt on hyvä paikka täydentää joukkueen lääkelaukkua, sillä Korispiste tarjoaa huoltotuotteita tarjoushinnoin. Tarjoukset ovat voimassa 31.12.2010 saakka.
18.-19.9 pelattiin Raumalla A-tyttöjen ensimmäinen karsintakierros, josta Keravan tytöt dramaattisten vaiheiden jälkeen jatkoivat toiselle kierrokselle lohko kolmosina. Seuraava kierros pelataan 2.-3.10.2010 Espoossa.
Cupia Kallahdessa! (20.9.2010)
Suomen Cupin 3. kierroksen ottelulle Wartti Basket - Keravan Energia Team on varmistunut pelipäivä, -aika ja -paikka. Ylösheitto tapahtuu Kallahden Palloiluhallissa ensi lauantaina 25.9.2010 klo 15.30.
Keravan Kori-80 ja Korispiste ovat sopineet yhteistyöstä seuran ja joukkueiden hankintojen (mm. peliasut ja seuratuotteet) keskittämisestä Korispisteeseen. Yhteistyössä Korispisteen kanssa kehitetään vähitellen seuratuotteita, joita pelaajien ja joukkueenjäsenten lisäksi voivat tilata luonnollisesti kaikki halukkaat.
Vaikeuksia enteillyt sunnuntaiaamupäivän SäyRi-ottelu sai jatkokseen yksipuolisen finaalin. Keravan Energia Teamin virta loppui kovatahtisen viikon päätteksi ja BC Nokia kuittasi helpohkosti turnausvoiton. Pronssisijan nappasi Äänekosken Huima.
Lauantain loistavien seuran 30-vuotisjuhlien jälkeisestä ei ollut tietoakaan, kun Kori-80:n miesten edustusjoukkue löi vakuuttavan esityksen jälkeen Forssan Koripojat kanveesiin Suomen Cupissa lukemin 84-71.
Keravan Kori-80:n B-tytöt osallistuivat SM-karsintojen 1. kierrokselle Lapualla 11.-12.9.2010. Karsintalohkossa oli neljä joukkuetta, joista kolme parasta pääsi jatkoon.
Keravan Kori-80 ry:n miesten edustusjoukkue Keravan Energia Team käynnisti seuran syntymäpäiväjuhlat voittamalla BC Nokian 87-67 (38-34).
Kausikoulutus järjestetäätän Keravan jäähallin kokoustiloissa. Kurssinpitäjinä toimivat Juho Tuomisto ja Hermanni Eskoli. Vaikka koulutus tarkoitettu ensisijaisesti erotuomareille, on se myös erittäin hyödyllinen valmentajille ja joukkueenjohtajille. Tervetuloa mukaan.
Keravan Energia Teamin miesten edustusjoukkue joutui tekemään täyden päivätyön alkavalla kaudella Keski-Suomen III divisioonassa pelaavan Likaisten Lintujen kanssa. Jatkopaikka Suomen Cupissa ja voitto BC Jyväskylän organistaatioon kuuluvasta vierasjoukkueesta irtosi lopulta pistelukemin 98-72 (53-32).
RSS ATOM