Ajankohtaista

Keravan Kori-80 syyskokouksessa valittiin seuran puheenjohtajaksi vuodelle 2011 Jarkko Rönnholm ja johtokuntaan erovuoroisten tilalle Minttu Taajamo, Erja Hiltunen ja Heikki Sihvo. Johtokunnassa jatkavat Jari Järvi, Tytti Haltsonen ja Arto Arajuuri. Uusi johtokunta järjestäytyy vuoden 2011 alussa.
Jo pidempään näkyvillä olleet hyvien otteiden jaksot saivat sunnuntaina 5.12.2010 täyttymyksen kun Keravan Energia Team pelasi koko ottelun huipputasollaan ja otti ansaitun voiton Espoo Teamista lukemin 77-67.
Keravan Energia Teamin miesten joukkueen hyvät vieraspeliotteet eivät saaneet kaivattua jatkoa Nokialla. Paikallinen Palloiluhalli ei ole ollut aikaisemminkaan keravalaisille helppo paikka pelata ja myös tällä kerralla kotijoukkue BC Nokia korjasi lopulta helpon voiton pistein 93-64 (42-25).
Keravalaiset onnistuivat kuromaan alussa antamansa etumatkan lähes umpeen, mutta kolmannen erän suvantovaihe katkaisi kirin ja sarjapisteet jäivät lopulta Lappeenrantaan. Keravalta Karcic oli vahvassa vedossa ja nuoret pelaajat esittivät ennakkoluulottomia otteita.
Korispiste järjestää yhteistyöseuroilleen kaksi seurailtaa, jolloin myymälätuotteita on saatavilla poikkeuksellisen edullisesti. Kaikista normaalihintaisista tuotteista tarjoamme seuraillan aikana 20% alennuksen (poislukien koripallotelineet -10%). Myös Kori-80 seuratuotteista -10%.
Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa kaikkiin kotitalouksiin jaettavassa Vartti-lehdessä on tällä viikolla joulunajan kunniaksi joululahja koripallon ystäville.
Keravan Energia Teamin miesten edustusjoukkue teki onnistuneen pelireissun Säynätsalon Riennon vieraaksi. Sunnuntai-illan ratoksi koti-Keravalle oli tuomisina divarin sarjapisteet tuloksella 61-71 (35-36). Keravalaisjoukkue piti ensimmäisen erän lopussa hankkimansa johtoaseman loppuun asti. Tärkeillä hetkillä onnistujia löytyi useita.
Keravan Energia Teamin naisten edustusjoukkue pelasi yhden kauden parhaista peleistään Killan hallissa lauantai-iltapäivänä. Ellei parhaan. Äänekoskelta saapunut vierasjoukkue Huima oli välillä todellisissa vaikeuksissa vielä voitottoman kotijoukkeen kanssa, mutta käänsi kahden viimeisen minuutin aikana ottelun voitokseen pistein 45-54 (19-25).
Nyt on Kori-80 pelaajien vanhemmillakin mahdollisuus kuntoilla koripallon merkeissä perjantaisin klo 18.00 – 19.30 Kalevan koululla. Tervetuloa mukaan kokeilemaan ja innostumaan lajista!
Keravan Kori-80 ja virolainen Reimo Pähn ovat tehneet loppukauden kattavan pelaajasopimuksen pelaamisesta Keravan Energia Teamin miesten I-divisioonajoukkueessa. Ennen sopimuksen syntymistä Pähn harjoitteli joukkueen mukana kolme viikkoa.
RSS ATOM