Ajankohtaista

Ylösheitto tapahtuu sunnuntaina 7.11.2010 Killassa kello 16. Uusi ulkomaalaisvahvistus Lisa Karcic esiintyy tällöin ensimmäistä kertaa kotiyleisön edessä. Pituutta Lisalla on 185 cm ja hän on 3-5 paikkojen pelaaja.
Ensi lauantaina tehdään keravalaisen mieskoripalloilun historiaa, kun Keravan Energia Team vierailee Munkkiniemen Yhteiskoululla ja pelaa ihan virallisen ottelun Korisliigan Torpan Poikia vastaan! Kyseessä on Suomen Cupin puolivälierämatsi, jonka voittaja pääsee Cupissa jo neljän parhaan joukkoon.
Kiitettävästi omiaan kannattanut puolitoistasataapäinen keravalaisyleisö joutui poistumaan sunnuntai-iltana Killasta pettyneenä. BC Jyväskylä oli hetkeä aikaisemmin voittanut Keravan Energia Teamin tiukan taiston jälkeen pistein 78-87. Vierasjoukkue hoiti sarjapisteet Keski-Suomeen vapaaheittoviivalta.
Kausikoulutus erotuomareille järjestetään 3.11.2010 klo 17.30-20.00 Keravan kirjaston opintosalissa. Koulutuksessa on myös mahdollisuus juoksutestiin teoriaosuuden jälkeen. Kouluttajana toimii Ismo Tuomisto.
Kaarinan Ura Basket otti kotonaan voiton hyvin taistelleesta Keravan Energia Teamista. Kahden pisteen taukojohto kääntyi viiden viimeisen minuutin aikana 82-76 tappioksi.
Keravan Energia Teamin miesten edustusjoukkue avasi M1D-voittotilinsä LaNMKY:n kustannuksella myöhään perjantai-iltana Killassa. Muuten tasainen ottelu ratkesi sen kakkoserässä, jossa keravalaiset juoksivat vastustajansa yli.
Keravan Kori-80 CT-97 voittivat kultaa C-tyttöjen sarjassa Jyväskylässä pelatussa Alvari-koripalloturnauksessa viime viikonloppuna (15. – 17.10.).
Keravan Energia Team lähti otteluun kahdeksalla pelaajalla. A-juniori Krista Myllymäeltä odotettiin paljon pelinjohtamisosastolla. Johtavan pelaajan rooli oli Michaela Moualla. Ree Brownella oli näytön paikka.
Keravan Kori-80 ja Korispiste ovat sopineet yhteistyöstä seuran ja joukkueiden hankintojen (mm. peliasut ja seuratuotteet) keskittämisestä Korispisteeseen. Yhteistyössä Korispisteen kanssa kehitetään vähitellen seuratuotteita, joita pelaajien ja joukkueenjäsenten lisäksi voivat tilata luonnollisesti kaikki halukkaat.
Keravan Energia Team ei saanut M1D-voittotiliään auki Huiman vieraana, vaikka johti ottelua sen alusta aina viimeisen neljänneksen alkuun. Isännät aloittivat todella vaisusti, mutta ehkä se oli vain pirullinen suunnitelma vierailijoiden hämäämiseksi. Sarjapisteet jäivät Äänekoskelle lopulta tuloksella 83-71 (34-39).
RSS ATOM