Ajankohtaista

Korispiste järjestää yhteistyöseuroilleen kaksi seurailtaa, jolloin myymälätuotteita on saatavilla poikkeuksellisen edullisesti. Kaikista normaalihintaisista tuotteista tarjoamme seuraillan aikana 20% alennuksen (poislukien koripallotelineet -10%). Myös Kori-80 seuratuotteista -10%.
Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa kaikkiin kotitalouksiin jaettavassa Vartti-lehdessä on tällä viikolla joulunajan kunniaksi joululahja koripallon ystäville.
Keravan Energia Teamin miesten edustusjoukkue teki onnistuneen pelireissun Säynätsalon Riennon vieraaksi. Sunnuntai-illan ratoksi koti-Keravalle oli tuomisina divarin sarjapisteet tuloksella 61-71 (35-36). Keravalaisjoukkue piti ensimmäisen erän lopussa hankkimansa johtoaseman loppuun asti. Tärkeillä hetkillä onnistujia löytyi useita.
Keravan Energia Teamin naisten edustusjoukkue pelasi yhden kauden parhaista peleistään Killan hallissa lauantai-iltapäivänä. Ellei parhaan. Äänekoskelta saapunut vierasjoukkue Huima oli välillä todellisissa vaikeuksissa vielä voitottoman kotijoukkeen kanssa, mutta käänsi kahden viimeisen minuutin aikana ottelun voitokseen pistein 45-54 (19-25).
Nyt on Kori-80 pelaajien vanhemmillakin mahdollisuus kuntoilla koripallon merkeissä perjantaisin klo 18.00 – 19.30 Kalevan koululla. Tervetuloa mukaan kokeilemaan ja innostumaan lajista!
Keravan Kori-80 ja virolainen Reimo Pähn ovat tehneet loppukauden kattavan pelaajasopimuksen pelaamisesta Keravan Energia Teamin miesten I-divisioonajoukkueessa. Ennen sopimuksen syntymistä Pähn harjoitteli joukkueen mukana kolme viikkoa.
Kurssijärjestetään kaksiosaisena. Ensimmäinen osa tiistaina 30.11.2010 (teoria) ja toinen osa perjantaina 3.12.2010 (sali + teoria).
Seuran huipputyylikäs koripallokalenteri 2011 on nyt myynnissä. Osta omaksi tai lahjaksi. Samalla tuet seuraa ja sen juniorijoukkueita. Kalentereita on saatavilla nyt myös Keravan Intersportista ja Hyrylän Pelixistä!
Keravan kori-80 97-tytöt selvittivät tiensä suoraan C-tyttöjen SM-sarjaan sijouttumalla alkusarjassa omassa lohkossaan kolmen parhaan joukkoon.
Killan koululla nähtiin varsin kaksijakoinen miesten divaripeli, kun kotijoukkue Keravan Energia Team onnistui lopulta kartuttamaan voittotiliään sarjassa Tompan Poikien kustannuksella. Päätössummerin soidessa kuului katsomosta melko äänekäs helpotuksen huokaus tulostaulun näyttäessä lopputulosta 93-88.
RSS ATOM