Ajankohtaista

Kiitettävästi omiaan kannattanut puolitoistasataapäinen keravalaisyleisö joutui poistumaan sunnuntai-iltana Killasta pettyneenä. BC Jyväskylä oli hetkeä aikaisemmin voittanut Keravan Energia Teamin tiukan taiston jälkeen pistein 78-87. Vierasjoukkue hoiti sarjapisteet Keski-Suomeen vapaaheittoviivalta.
Kausikoulutus erotuomareille järjestetään 3.11.2010 klo 17.30-20.00 Keravan kirjaston opintosalissa. Koulutuksessa on myös mahdollisuus juoksutestiin teoriaosuuden jälkeen. Kouluttajana toimii Ismo Tuomisto.
Kaarinan Ura Basket otti kotonaan voiton hyvin taistelleesta Keravan Energia Teamista. Kahden pisteen taukojohto kääntyi viiden viimeisen minuutin aikana 82-76 tappioksi.
Keravan Energia Teamin miesten edustusjoukkue avasi M1D-voittotilinsä LaNMKY:n kustannuksella myöhään perjantai-iltana Killassa. Muuten tasainen ottelu ratkesi sen kakkoserässä, jossa keravalaiset juoksivat vastustajansa yli.
Keravan Kori-80 CT-97 voittivat kultaa C-tyttöjen sarjassa Jyväskylässä pelatussa Alvari-koripalloturnauksessa viime viikonloppuna (15. – 17.10.).
Keravan Energia Team lähti otteluun kahdeksalla pelaajalla. A-juniori Krista Myllymäeltä odotettiin paljon pelinjohtamisosastolla. Johtavan pelaajan rooli oli Michaela Moualla. Ree Brownella oli näytön paikka.
Keravan Kori-80 ja Korispiste ovat sopineet yhteistyöstä seuran ja joukkueiden hankintojen (mm. peliasut ja seuratuotteet) keskittämisestä Korispisteeseen. Yhteistyössä Korispisteen kanssa kehitetään vähitellen seuratuotteita, joita pelaajien ja joukkueenjäsenten lisäksi voivat tilata luonnollisesti kaikki halukkaat.
Keravan Energia Team ei saanut M1D-voittotiliään auki Huiman vieraana, vaikka johti ottelua sen alusta aina viimeisen neljänneksen alkuun. Isännät aloittivat todella vaisusti, mutta ehkä se oli vain pirullinen suunnitelma vierailijoiden hämäämiseksi. Sarjapisteet jäivät Äänekoskelle lopulta tuloksella 83-71 (34-39).
Keravan Energia Teamin ensimmäiseen kotiotteluun kaudella 2010-2011 asettui vieraaksi sarjanousija ToPo. ToPo on tehnyt kotiläksynsä huolellisesti ja suunnitellee useampivuotista visiittiä naisten SM-sarjaan.
Vierailija Honka Akatemia osoittautui pelätyn kovaksi sarja-avausvastustajaksi ja kuittasi perjantai-iltana Killan hallista M1D-sarjapisteet Espooseen tuloksella 81-93 (50-47). Kotijoukkue Keravan Energia Teamilla oli omat mahdollisuutensa, mutta tällä kertaa ne jäi käyttämättä lopullisen oljenkorren katkettua virhevaikeuksiin.
RSS ATOM