Ajankohtaista

Keravan Energia Teamin divarimiehistön joulutauko päättyy otteluruuhkaan. Ensi perjantaina ohjelmassa on vierasottelu Honka Akatemiaa vastaan ja heti perään lauantaina saapuu Keravan vierailulle Äänekosken Huima.
Keravan Energia Teamin miesten vieraspelireissu Forssaan ei juuri tarjonnut ilonaiheita. Forssan Koripojat kuittasivat tylyäkin tylymmin syyskuussa Killassa kärsineensä Suomen Cup-tappion. Lopputuloksessa 88-49 (46-29) ei ole selittelemisen varaa.
Kori-80 C-tytöt 97 selvittivät tiensä SM-sarjaan ja Koripalloliiton määräysten mukaan joukkue järjestää kolmen joukkueen turnauksen la 9.4.2011 Killan koululla. Vastustajaksi saapuvat tuolloin Torpan Pojat ja KTP 97/98.
Lapuan Korikobrat ja Killan hallin vieraskoreat korirenkaat eivät jättäneet jossiteltavaa. Keravan Energia Team löi alkutahdit, mutta niitä seuranneet kahdeksan umpimustaa minuuttia jättivät isännät peränpitäjäksi.
Forssan Alku oli Keravan Energia Teamille liian kova vastus eilen Killassa pelatussa naisten SM-sarjan ottelussa. Vierasjoukkueen nimestä huolimatta nimenomaan ottelun alku mentiin keravalaiskomennossa, mutta ote kirposi aivan liian aikaisin ja liian pitkäksi ajaksi. Silti Alku joutui venymään ottelun loppuun asti viedäkseen sarjapisteet Forssaan tuloksella 65-77 (21-43).
Kori-80 T97 joukkue raportoi ylpeänä saaneensa kutsun arvostettuun Scania Cup'iin Ruotsin Södertäljeen pääsiäisenä 2011.
Keravan Kori-80 syyskokouksessa valittiin seuran puheenjohtajaksi vuodelle 2011 Jarkko Rönnholm ja johtokuntaan erovuoroisten tilalle Minttu Taajamo, Erja Hiltunen ja Heikki Sihvo. Johtokunnassa jatkavat Jari Järvi, Tytti Haltsonen ja Arto Arajuuri. Uusi johtokunta järjestäytyy vuoden 2011 alussa.
Jo pidempään näkyvillä olleet hyvien otteiden jaksot saivat sunnuntaina 5.12.2010 täyttymyksen kun Keravan Energia Team pelasi koko ottelun huipputasollaan ja otti ansaitun voiton Espoo Teamista lukemin 77-67.
Keravan Energia Teamin miesten joukkueen hyvät vieraspeliotteet eivät saaneet kaivattua jatkoa Nokialla. Paikallinen Palloiluhalli ei ole ollut aikaisemminkaan keravalaisille helppo paikka pelata ja myös tällä kerralla kotijoukkue BC Nokia korjasi lopulta helpon voiton pistein 93-64 (42-25).
Keravalaiset onnistuivat kuromaan alussa antamansa etumatkan lähes umpeen, mutta kolmannen erän suvantovaihe katkaisi kirin ja sarjapisteet jäivät lopulta Lappeenrantaan. Keravalta Karcic oli vahvassa vedossa ja nuoret pelaajat esittivät ennakkoluulottomia otteita.
RSS ATOM