Ajankohtaista

Kori-80 järjestää ravintoluennon seuran junioreiden vanhemmille keskiviikkona 2.3.2011. Tilaisuus pidetään Keravan kirjaston Pentinkulmassa klo 19-20.30. Tervetuloa!
Keravan Energia Teamin miehet jatkavat tulevana lauantaina taisteluaan ensi kauden I-divisioonapaikasta. Killan hallissa tartutaan uuteen oljenkorteen, kun vieraaksi saapuu sarjassa viidennellä sijalla majaileva BC Nokia. Otteluisäntä Keravan Autokoulu tarjoaa kaikille vapaan pääsyn. Lisäksi Keravan Autokoulu tarjoaa...
Miesten Ykkösdivisioonassa pelattiin sunnuntaina vauhdikas kamppailu, joka päättyi lopulta kotijoukkueen kannalta kirvelevästi vierasvoittoon 88-95 (39-41). Näin keravalaisittain sarjapaikan kannalta erittäin tärkeät M1D-pisteet matkasivat Säynätsaloon.
Kouvolassa ja Lahdessa Korisliigaa sekä sittemmin Järvenpäässä ja Lapualla I-divisioonaa pelannut gambialainen Pierre Jallow vahvistaa Keravan Energia Teamin I-divarijoukkuetta ainakin kahdessa seuraavassa kotiottelussa. Pierre Jallow on Kek Trading Oy:n kummipelaaja.
Miesten edustusjoukkueen Loimaa-kotiottelun 6.2.2011 jälkeen Arsene Towa purki yksipuolisesti hänen ja seuran välille kauden loppuun asti solmitun pelaajasopimuksen. Towa perusteli lähtöään sillä, että seura-/joukkueenjohto ei ollut valmis pelaajan esittämiin vaatimuksiin liittyen joukkueeseen. Viikon aikana Towa antoi ymmärtää, että myös muita joukkueen jäseniä on valmis rikkomaan pelaajasopimuksensa, mikäli hänen esittämiään muutoksia ei tehdä.
Keravan Kori-80 on ottanut käyttöönsä Koripalloliitton jäsenseuroilleen tarjoaman maksuttoman ohjelma- ja tulospalvelun. Nyt jokainen voi helposti yhdestä paikasta katsoa missä seuran omat joukkueet pelaavat tulevalla viikolla tai voivat tutustua joukkueiden tuloksiin ja tilastoihin kätevästi yhdestä ja samasta paikasta.
Tompan Poikien vahva avauserä riitti pitämään Keravan Energia Teamin miesten joukkueen takaa-ajajana koko ottelun ajan. Lisäksi isännät repivät riittävän eron ollakseen sarjataulukossa keravalaisten edellä, jos joukkueet päätyvät sarjassa lopulta samaan voittomäärään. Lopputulos Munkkiniemessä 85-71 (57-38).
J'son Stamper oli parketin kuningas, kun Loimaan Korikonkarit hakivat M1D-sarjapisteet Killasta sunnuntaina. Kotijoukkue Keravan Energia Team pysyi LoKoKon vauhdissa aina kolmannelle neljännekselle asti, mutta sen jälkeen kyyti oli kylmää. Killan kauden ennätysyleisö joutui poistumaan talvi-iltaan 73-107 (44-48) tappion saattelemana.
AJANKOHTAISTA: Keravan Kori–80 ry:n ja Auron Vantaan Fysioterapia Oy:n välinen yhteistyösopimus fysioterapiapalveluista. Lue lisää!
Sääli on sairautta ja sitä virusta BC Jyväskylä ei potenut isännöidessään Keravan Energia Teamia paikallisessa Monitoimitalossa sunnuntaina. Käytännössä jyväskyläläiset ratkaisivat ottelun edukseen heti alkuunsa ja lopulta päätössummeri armahti keravalaiset tilanteessa 88-65 (52-21).
RSS ATOM