Ajankohtaista

Keravan Kori-80 osallistuu Keravan Liikuntapalvelun järjestämään Liiku ja harrasta tapahtumaan lauantaina 27.8.2011 Keravan kävelykadulla. Tervetuloa!
Kori-80:n 1998 syntyneet tytöt menestyivät tämänvuotisessa Delfin-turnauksessa mainiosti, nappaamalla mitalit sekä fun- että kilpasarjassa. Kilpasarjassa tuloksena hopeaa ja fun-sarjassa kultaa.
Keravan Kori-80 järjestää Keravan Intersportin kanssa yhteistyössä Korisillan tiistaina 23.8 klo 18-20. Illan teemana on urheiluvammat sekä jalkaterien virheasennot ja jalkineiden merkitys.
Amerikkalainen Centhya Hart (22v/187 cm) vahvistaa Keravan Energia Teamin naisten mestaruussarjajoukkuetta kaudella 2011-2012. Pelaajasopimus allekirjoitettiin jo aikaisemmin heinäkuussa.
Miesten edustusjoukkueen päättynyttä kautta varjostaneiden sisäisten erimielisyyksien käsittelyssä on tapahtunut yllättävä käänne. Neljän kuukauden hiljainen vihanpito päättyi osapuolten välisiin neuvotteluihin ja rakentavaan sopuun.
Keravan Energia -yhtiöiden Energialiiketoiminnan Johtaja Paavo Kainulainen ja Keravan Kori-80 ry:n puheenjohtaja Jarkko Rönnholm allekirjoittivat juhannusviikolla jatkoa edustusjoukkueyhteistyölle.
Keravan Kori-80 ry on liittynyt sponsoroi.fi - yhteistyöhön, jonka kautta on nettiostoksia tehdessä samalla mahdollisuus tukea seuraa ilman, että siitä aiheutuu ostajalle lisäkustannuksia. Mitä siis ikinä hankitkaan netin kautta, aloita sponsoroi.fi -sivustolta. lue lisää...
Killan hallissa vietettiin tiistaina 17.5.2011 Keravan Kori-80 ry:n koripallokauden 2010-2011 päättäjäiset. Jukka Nissisen juontama tilaisuus käynnistyi puheenjohtaja Jarkko Rönnholmin puheella ja valmennuspäällikkö Jukka Mantereen esittäytymisellä.
Kori-80 -poikajoukkueiden esitys Korson Lumossa oli ryhdikäs, mutta ei aivan riittänyt seuraottelun kokonaisvoittoon. Rekolan Urheilijoita ei ennakkosuosikin paineet hetkauttanut ja voittopokaali jäi Vantaalle kolmentoistapisteen marginaalilla.
Kori-80 pelurit Minja Vainio (-96) ja Ella Väätänen (-97) ovat selvittäneet hienosti tiensä WU15 -vuotiaiden tyttöjen ensimmäiselle maajoukkueleirille. Vierumäellä 13. – 15.5. pidettävälle leirille on valittu yhteensä 34 pelaajaa.
RSS ATOM