Ajankohtaista

Kori-80 pelurit Minja Vainio (-96) ja Ella Väätänen (-97) ovat selvittäneet hienosti tiensä WU15 -vuotiaiden tyttöjen ensimmäiselle maajoukkueleirille. Vierumäellä 13. – 15.5. pidettävälle leirille on valittu yhteensä 34 pelaajaa.
Keravan Kori-80 ry ja Koripalloliitto järjestävät Pohjola Street Basket 2011 -katukoristapahtuman torstaina 5.5.2011 Keravan kävelykadulla klo 10-15. Tapahtumaan osallistuu alakouluikäisiä oppilaita Keravalta, Tuusulasta ja Järvenpäästä.
Keravan Kori-80 järjestää kesällä 2011 neljä koripalloleiriä. Mikro- ja mini-ikäisille järjestetään leirit 6.6-10.6 ja 13.6-17.6 Savion koululla ja C- ja B-junioreille 6.6-10.6 ja 13.6-17.6 Nikkarissa, Keravan lukiolla. Leireillä on vielä tilaa!
Haluaisitko pelata Keravan Kori-80:n naisten SM-sarjajoukkueessa kaudella 2011-2012? Lue lisää
Keravan Kori-80 osallistui Wappu-viikonloppuna Järvenpään Simabasket-turnauksen P00-sarjaan kahden joukkueen voimin.
Keravan Kori-80 ry ja Jukka Mantere (61) solmivat varhain vappuaattoaamuna monimuotoisen valmennussopimuksen. Suomalaisen koripalloperheen konkari Jukka Mantere toimii tulevalla kaudella sekä naisten SM-sarjajoukkueen että B-tyttöjen SM-sarjaan pyrkivän joukkueen päävalmentajana, minkä lisäksi hänen toimenkuvansa sisältää juniorivalmennuspäällikön tehtävät ja Keravan lukion koripallolinjan aamuvalmennuksen.
B-tytöt osallistuivat pääsiäisenä Stadium Basketball Cup 2011 -turnaukseen Norrköpingissä. Tytöt pelasivat useita erittäin hienoja otteluita ja olivat osassa pelejä jopa aivan ylivoimaisia. Ruotsalaiset T96 vastustajajoukkueet kaatuivat useimmissa peleissä Kori-80:n tyttöjen kovaan vauhtiin ja koko kentän prässipeliin.
Osa C98 tytöistä vietti pääsiäisen koripallon parissa Lahdessa, jossa pelatussa Easter Tournamentissa joukkue sijoittui vuotta vanhempien sarjassa toiseksi.
T99 osallistuivat Lahdessa hyvinkin kansainväliseen pääsiäisturnaukseen. Vastassa oli sekä venäläisiä, että latvialaisia että suomalaisia vastustajia. Kilpasarjassa voitimme kaikki pelit ja saimme itselle kultamitalit ja hienon turnauspokaalin. Fun -sarjassa tytöt taistelivat loppuottelussa vain viiden pelaajan voimin hienosti loppuun asti. Pronssi jäi kolmen pisteen päähän, mutta upea peli tuntui lähes voitolta.
Eteläisen alueen I-divisioonan aluefinaaliturnaus pelattiin 15.-17.4.2011. Edellisviikonlopun II-divisioonien lopputurnauksen hieno menestys sai jatkoa, kun tytöt pelasivat itsensä upeasti taistellen pronssimitaleille.
RSS ATOM