Ajankohtaista

Keravan Energia Teamin miesten joukkueen M2D-pelireissu Tapiolan Urheiluhalliin Kelohongan vieraaksi osoittautui juuri niin hankalaksi kuin pahimmillaan uskalsi arvata. Sarjapisteet jäivätkin lopulta Espooseen tuloksella 87-81 (34-31).
...ja tapahtui niinä päivinä, että valmentaja Mantereelta kävi käsky, että jokaisesta I-divarin ottelusta oli pisteet Keravalle tuotava....
Runsaslukuinen kotiyleisö siivitti Keravan Energia Teamin A-tytöt hyvään heittovireeseen ja sen myötä maukkaaseen kotivoittoon Turun Riennosta. Ottelun ratkaisut nähtiin ensimmäisessä ja viimeisessä erässä, jotka päättyivät kotijoukkueelle yhteensä peräti 53-25.
Kolmen ottelun vieraspeliputken päätteeksi syyskauden viimeiseen otteluun Keravan Energia Team saa vieraakseen Turun Riennon 10.12. klo 12.45 Killan kotiareenalleen. Harmittavien vierastappioiden vastapainoksi Keravan A-tytöt lähtevät nyt hakemaan hyvää joulumieltä Riennon kustannuksella. Katsojien tuki on jälleen ensiarvoisen tärkeää ja niinpä kaikille katsojille on luvassa ilmainen glögitarjoilu.
Linkki Arsene Towan KaU Koris -kotiottelun viimeisten sekuntien haamuheittoon täällä. Näin mentiin jatkoajalle!
Killan hallissa nähtiin järjen ja fysiikan lakien vastainen käänne, joka nosti Keravan Energia Teamin kakkosdivarimiehistön voittoon kovakuntoisesta Karkkilan KaU Koriksesta. Isäntäjoukkueen viimeisen neljänneksen kiri ja ja sen kruunannut todellinen haamuleiskautus teki mahdottomasta mahdollisen.
Keravan Energia Teamin naisten joukkue pelasi yritteliäästi hallitsevaa Suomen mestaria vastaan. Peli-Karhut ei kuitenkaan ollut yllätettävissä vaan NSM-sarjapisteet matkasivat Kotkaan koripistein 70-90 (28-43).
Pussihukat (thylacinus cynocephalus) käväisi vuorostaan Keravattarien käsittelyssä Killassa. Jollain tavalla aneemisesti esiintynyt hukkalauma ei saanut konettaan käyntiin oikein pelin missään vaiheessa.
C-tyttöjen SM-karsintasarjan tiistai-illan taistossa kohtasivat alkulohkojensa voittajat Keravan Energia Team ja Hyvinkään Ponteva. Alemman jatkosarjan toiseksi viimeisellä kierroksella panokset olivat kovat, sillä molemmille joukkueille SM-sarjapaikka oli vielä tyrkyllä. Sarjakärki Kerava tarrasi vähä korisen ottelun päätteeksi sarjapaikkaan tiukasti kiinni 38-28 (10-7) voitollaan.
Keravattarien vahva vire tuntuu pitävän ykkösdivarissa. Kun kaksi kierrosta on enää alkusarjaa pelaamatta, komeilee tappiosarakkeessa edelleen pyöreä nolla.
RSS ATOM