Ajankohtaista

More Basketball !! (30.12.2011)
Kori-80 Energia Team girls 99, 96 and 97 would like to thank Wilson for their new super cool “More Basketball” tees!
Keravan Kori-80 järjestää keväällä 2012 kaksi koripallokerhoa 1.-4.-luokkalaisille. Kerhoissa harjoitellaan ahkerasti koripallon alkeita, mutta pelaillaan myös muita pelejä sekä liikutaan ja leikitään. Koripallokerhoihin voivat osallistua kaikki palloilulajeista innostuneet, eikä mitään aikaisempaa kokemusta tarvitse. Tule mukaan kokeilemaan korista!
Myöhään eilisiltana nähtiin Killassa huikea koripallokamppailu, kun miesten 35v SM-sarjaottelussa kohtasivat isäntäjoukkue Keravan Ykköskori ja vierailija helsinkiläinen FC Passe.
Edustusjoukkueiden sarjaottelut jatkuvat vasta vuodenvaihteen jälkeen, mutta vielä ennen joulua on mahdollisuus nähdä Killassa laadukasta aikuiskorista. Keravan Ykköskori isännöi hallitsevaa Suomen Mestaria FC Passea ensi tiistaina alkaen klo 20.15.
Keravan Energia Teamin naisjoukkueen kantava voima Silja Paavola pelasi 200:nen naisten SM-sarjan ottelunsa Forssassa viime keskiviikkona. Keravan Energia Teamissa hän pelaa jo kolmatta NSM-kauttaan.
CT98 SM-sarjaan!!! (12.12.2011)
CT98 varmisti paikkansa C-tyttöjen SM-sarjassa voittamalla sunnuntaina pelatussa, alemman jatkosarjan viimeisessä pelissään Espoolaisen EBT:n 2 joukkueen selvin numeroin 29-87 (17-31).
Keravan Energia Teamin miesten joukkueen M2D-pelireissu Tapiolan Urheiluhalliin Kelohongan vieraaksi osoittautui juuri niin hankalaksi kuin pahimmillaan uskalsi arvata. Sarjapisteet jäivätkin lopulta Espooseen tuloksella 87-81 (34-31).
...ja tapahtui niinä päivinä, että valmentaja Mantereelta kävi käsky, että jokaisesta I-divarin ottelusta oli pisteet Keravalle tuotava....
Runsaslukuinen kotiyleisö siivitti Keravan Energia Teamin A-tytöt hyvään heittovireeseen ja sen myötä maukkaaseen kotivoittoon Turun Riennosta. Ottelun ratkaisut nähtiin ensimmäisessä ja viimeisessä erässä, jotka päättyivät kotijoukkueelle yhteensä peräti 53-25.
Kolmen ottelun vieraspeliputken päätteeksi syyskauden viimeiseen otteluun Keravan Energia Team saa vieraakseen Turun Riennon 10.12. klo 12.45 Killan kotiareenalleen. Harmittavien vierastappioiden vastapainoksi Keravan A-tytöt lähtevät nyt hakemaan hyvää joulumieltä Riennon kustannuksella. Katsojien tuki on jälleen ensiarvoisen tärkeää ja niinpä kaikille katsojille on luvassa ilmainen glögitarjoilu.
RSS ATOM