Ajankohtaista

Keravan Energia Teamin miesten joukkue kaatoi FC Passen sunnuntai-iltapäivän ottelussaan Killan koululla. Eräkohtaisesti isännät voittivat vain ensimmäisen kymmenminuuttisen, mutta se kantoi voittoon saakka. Loppulukemilla 73-61 (43-30) varmistui samalla pääsy kevään M1DB-nousukarsintoihin.
Syyskokouks valitsi marraskuussa johtokuntaan uusia jäseniä, johtokuntaan kuuluvat nyt puheenjohtaja Jarkko Rönnholm, Tytti Haltsonen, Minttu Taajamo, Erja Hiltunen ja uudet jäsenet Kari Arajuuri, Juha Väre ja Kristiina Räikkönen. Johtokunta on kokoontunut ja jakanut vastuualueet vuodelle 2012.
Espoonlahden Urheiluhallissa oli sunnuntaina yllätysten ilta. Keravan Energia Team yllätti ensin vahvassa iskussa olleen kotijoukkue Espoo Basket Teamin pistein 65-76 (32-36) ja sen jälkeen yllätyksekseen joukkue huomasi olevansa eteläisen M2D-sarjan piikissä!
KET kohtasi lauantaina Helsingissä pelatussa SM-osaturnauksen otteluissa isäntäjoukkue Wartti Basketin ja lahtelaisen SBG:n. Keravalaiset kärsivät päivän ensimmäisessä pelissä selvän tappion WB:lle 83-32 ( 45-16). Parin tunnin tauon jälkeen pelatussa ottelussa SBG oli keravalaisia vahvempi numeroin 49-63 (13-32).
Keravan Energia Teamin SM-sarjaa pelaava CT98-joukkue jatkaa pelejään Helsingissä ensi lauantaina, jolloin joukkueella on Helmi-Centerissä kaksi ottelua. Lisätietoja tästä linkistä.
Killan koululla alkuperäisen otteluohjelman mukaan ensi lauantaina 11.2.2012 klo 12.45 alkaen pelattavaksi tarkoitettu ATSM-ottelu Keravan Energia Team - Honka Akatemia on jouduttu siirtämään.
Seuran miesten 35v-mestaruussarjajoukkue Ykköskori jatkaa mitalin metsästystään huomenna tiistaina 7.2.2012. Nikkarin koululla klo 20.15 alkavaan otteluun saapuu vieraaksi Torpan Poikien joukkue ToPo-35.
Keravan Energia Teamin SM-sarjaa pelaava CT98-joukkue jatkaa pelejään Muuramessa ensi lauantaina, jolloin joukkueella on Muuramen kulttuurikeskuksessa kaksi ottelua. Lisätietoja tästä linkistä.
Keravan ja Järvenpään koripalloilun edustusmiehistöt ovat kohdanneet toisensa useasti vuosien varrella. Muutamalla kaudella kohtaamiset ovat jääneet väliin joukkueiden eri sarjatasoista johtuen. Viimeisessä viidessä keskinäisessä mittelössä toimii yhteisenä nimittäjänä se, että ne ovat kaikki päättyneet vierasvoittoihin.
HNMKY-taustainen vierasjoukkue UJ Äiti oli pitkälti niskanpäällä koko ensimmäisen erän myöhään tiistai-iltana Killassa pelatussa M2D-ottelussa, mutta toisen neljänneksen alusta Keravan Energia Team aloitti tasaisena loppuun asti edenneen irtioton. Lopputuloksessa 113-73 (50-36) ei lopulta ollut juuri ihmettelemistä.
RSS ATOM