Ajankohtaista

Killan koripallopyhättö oli jälleen kerran pitopaikkana, kun koripallokausi 2011-2012 saatiin paketoitua eilisessä päättäjäistilaisuudessa. Samalla lyötiin alkutahdit jo tulevalle Keravan Kori-80 ry:n koripallokaudelle.
Valtakunnalliseen M1DB-sarjaan nousseen miesten edustusjoukkueen sekä seuran uuden A-poikajoukkueen kesäharjoitusjakso käynnistyi tiistaina lupaavalla try out -illalla. Jatko-ohjelmaan on tullut pieni muutoksia...
Kori-80 poikien 99-syntyneiden joukkueesta pääsivät Virossa pidettävään kansainväliseen turnaukseen mukaan Nuutti Ala-Vähälä ja Jonne Makkonen.
Keravan Kori-80 ja Keravan InterSport ovat sopineet yhteistyö- / sponsorisopimuksen. InterSport-ostoksien yhteydessä Plussa-korttia höyläämällä tukea seuralle ja myyntiä paikalliselle yrittäjälle. Rekisteröitymisohjeet täältä.
Keravan naisten mestaruussarjajoukkuetta valmentaa alkavalla kaudella Esa Mäki-Tulokas (29v.) Keravan Kori-80 ry ja Mäki-Tulokas ovat sopineet kauden 2012-2013 kattavasta päävalmentajapestistä, joka pitää sisällään myös seuran A-tyttöjoukkueen ensi kauden vastuuvalmentajan tehtävät.
Kori-80 järjestää avoimet korisharjoitukset kaikille mini- ja mikroikäisille junioreille torstaina 5.7 ja 12.7 klo 18-19.30 Keravan lukiolla (Nikkarin koulu, os. Keskikatu 5). Tervetuloa!
Viimekaudella KET:n naisten edustusjoukkueen runkopelaajiin kuulunut a-tyttö Evianna Sipilä valittiin PM-kisajoukkueeseen. Ruotsin Solnassa kisataan 16. – 20.5. tyttöjen ja poikien Pohjoismaiden mestaruudesta. Tsemppiä Eville ja Suomelle!
Kori-80 järjestää kesällä 2012 kaksi kesäkorisleiriä mikro- ja mini-ikäisille ja C- ja B- junioreille yhden leirin. Kesäleirien ilmoittautumisaikaa on jatkettu 21.5. asti, joten vielä ehdit ilmoittautua!
Keravan Kori-80 järjesti vuosittaisen Sherwoodin Iloisen Mikroturnauksen lauantaina 5.5.2012.
Keravalaisen koripallon pyhätössä, Killan koululla jatkuvat avoimet pelivuorot koko toukokuun arkisin klo 17 seuran valmennuspäällikkö Jukka "Manzu" Mantereen johdolla.
RSS ATOM