Ajankohtaista

Kori-80 poikien 99-syntyneiden joukkueesta pääsivät Virossa pidettävään kansainväliseen turnaukseen mukaan Nuutti Ala-Vähälä ja Jonne Makkonen.
Keravan Kori-80 ja Keravan InterSport ovat sopineet yhteistyö- / sponsorisopimuksen. InterSport-ostoksien yhteydessä Plussa-korttia höyläämällä tukea seuralle ja myyntiä paikalliselle yrittäjälle. Rekisteröitymisohjeet täältä.
Keravan naisten mestaruussarjajoukkuetta valmentaa alkavalla kaudella Esa Mäki-Tulokas (29v.) Keravan Kori-80 ry ja Mäki-Tulokas ovat sopineet kauden 2012-2013 kattavasta päävalmentajapestistä, joka pitää sisällään myös seuran A-tyttöjoukkueen ensi kauden vastuuvalmentajan tehtävät.
Kori-80 järjestää avoimet korisharjoitukset kaikille mini- ja mikroikäisille junioreille torstaina 5.7 ja 12.7 klo 18-19.30 Keravan lukiolla (Nikkarin koulu, os. Keskikatu 5). Tervetuloa!
Viimekaudella KET:n naisten edustusjoukkueen runkopelaajiin kuulunut a-tyttö Evianna Sipilä valittiin PM-kisajoukkueeseen. Ruotsin Solnassa kisataan 16. – 20.5. tyttöjen ja poikien Pohjoismaiden mestaruudesta. Tsemppiä Eville ja Suomelle!
Kori-80 järjestää kesällä 2012 kaksi kesäkorisleiriä mikro- ja mini-ikäisille ja C- ja B- junioreille yhden leirin. Kesäleirien ilmoittautumisaikaa on jatkettu 21.5. asti, joten vielä ehdit ilmoittautua!
Keravan Kori-80 järjesti vuosittaisen Sherwoodin Iloisen Mikroturnauksen lauantaina 5.5.2012.
Keravalaisen koripallon pyhätössä, Killan koululla jatkuvat avoimet pelivuorot koko toukokuun arkisin klo 17 seuran valmennuspäällikkö Jukka "Manzu" Mantereen johdolla.
Seuran poikajunioritoimintaa vahvistetetaan uudella A-poikaprojektilla. Keravan Kori-80 on ollut muutamia vuosia poissa tämän ikäluokan virallisista sarjoista, mikä tekee projektista erityisen tärkeän. Valmentajiksi ovat lupautuneet kokeneet miesten edustusjoukkueen pelaajat Arsene Towa ja La Trice Little.
Ykköskorin tiukka voitto FC Passesta M35-sarjan kolmannessa finaaliottelussa toi SM-kultaa Keravalle. Otteluraportista selviää kuinka mitalipeli kääntyi Ykköskorin voitoksi ja kotiin tuotiin kirkkaimmat mitalit.
RSS ATOM