Ajankohtaista

Jo pitkään Keravan Kori-80:n toiminnassa mukana olleelle Leena Martinille (os. Vestala) tuli 26.9.2012 mittariin 50 vuotta täyteen. Leenan oma pelaajaura suomalaisessa naiskoripallossa oli pitkä ja harvinaisen menestyksekäs.
Sekä naisten että miesten edustusjoukkueet pelasivat sunnuntaina harjoitusottelut pääsarjajoukkueita vastaan. Naisissa Keravan Energia Team hävisi Killassa ToPolle ja miehet taipuivat Tapiolassa täpärästi Korisliigajoukkue Kauhajoen Karhulle.
Kori-80:n P03-joukkue kävi viikonloppuna LePyn mikroturnauksessa hakemassa kultaiset mitalit ylivoimaisen peliesityksen seurauksena. Elokuussa saavutettu EHBT-voitto sai jatkoa komeasti.
SM-ranking turnauksessa Espoossa elokuussa hankittu kolmas sija ja sitä myöden rankkaus koko valtakunassa viidenneksi ei ollut vahinko. Sen todisti keravattaret Lahdessa pelatuissa SM-karsintapeleissä suvereenilla tavalla!
Keravan Energia Teamin naisten joukkue oli kohtuuttoman tehtävän edessä taistellessaan Peli-Karhuja vastaan Suomen Cupin neljännesvälierässä Karhuvuoressa. Ilman kotijoukkueen Reetta Piiparin kolmossumaa ja keravalaisten Rosetta Adzasun aikaista virhetilin täyttymistä ottelusta olisi muodostunut huomattavasti jännittävämpi. (KUVALINKKI lisätty ja tekstiä muutettu 24.09.2012)
Keravan Kori-80 ja Keravan kaupunki järjestävät yhdessä Keravalla huippuseminaarin, jossa puhujina voi nähdä ja kuulla oman alansa tämän hetken kärkinimiä maassamme. Liput ja lisätietoja tästä linkistä!
Tämän syksyn ensimmäinen valmentajatapahtuma on tarkoitettu kaikille seuran valmentajille. Tapahtumassa käsitellään ikäkausiin ja liikuntaan liittyviä liikkeitä ja niiden yhdistämistä koripallopeliin.
Kori-80 seuralla on tänävuonna oma TalentSuomi -kilpailija. B-tytöissä pelaava Nomi Enckell oli yllättäin vaihtanut perjantai-iltana koripallonsa mikrofoniin.
Keravan Energia Teamin naisten mestaruussarjajoukkueen ulkomaalaisvahvistusten lentokone laskeutui Helsinki-Vantaan kentälle maanantai-iltana. Lentokentältä Keravalle jatkoivat matkaansa ghanalainen Rosetta Adzasu sekä kanadalainen Shantale Bramble-Donaldson.
Nyt Keravan Kori-80:n kotisivuilta voi aina käydä katsomassa Suomen Transval Oy:n avoimia työpaikkoja. Klikkaa alla olevaa Transval-logoa ja tarkista olisiko siellä sinulle sopivia hommia!
RSS ATOM