Ajankohtaista

Keravan Energia Teamin naisten mestaruussarjajoukkueen ulkomaalaisvahvistusten lentokone laskeutui Helsinki-Vantaan kentälle maanantai-iltana. Lentokentältä Keravalle jatkoivat matkaansa ghanalainen Rosetta Adzasu sekä kanadalainen Shantale Bramble-Donaldson.
Nyt Keravan Kori-80:n kotisivuilta voi aina käydä katsomassa Suomen Transval Oy:n avoimia työpaikkoja. Klikkaa alla olevaa Transval-logoa ja tarkista olisiko siellä sinulle sopivia hommia!
Uusien erotuomareiden BasketHotel-tunnukset ja siirrettyjen otteluiden tuomarinimeäminen.
B-tytöt osallistuvat Itä-Euroopan liigaan ja ensimmäinen vaihe pelataan Tikkurilassa 4-7.10.2012.
Miesten edustusjoukkue voitti Arsene Towan komennuksessa myös toisen harjoitusottelunsa, kun 1A-divisioonan valmistautuva Porvoon Tarmo kaatui Killassa selkein numeroin. Jatkossa Towan apuna joukkueen valmennuksessa toimii Kaarle Manner.
Nyt on turha odottaa vuodenvaihdetta ja Uuden Vuoden lupauksia. Kuntokoriksessa on mahdollisuus aloittaa uusi elämä mukavien palloilukokemusten parissa jo nyt syyskaudella.
Eilen jaettiin Kerava-Tuusula-Järvenpää alueen kotitalouksiin Vartti-lehden välissä Kori-80:n korisliite. Liitteessä katsaus tulevaan kauteen, vähän myös menneeseen ja esillä paikallisia ja lähialueiden yrityksiä, joiden tuen tärkeyttä seuralle ei voida liikaa korostaa. Liite luettavissa tästä linkistä.
Kori-80 aloittaa koripallokoulut nyt myös Tuusulan puolella, Kirkonkylän koululla. Koriskoulu on tarkoitettu 5-9 -vuotiaille koripalloilusta kiinnostuneille lapsille. Tervetuloa kokeilemaan!
Keravan Kori-80 ry:n naisten SM-sarjajoukkue Keravan Energia Team julkaisi merkittävän määrän pelaajasopimuksia eilen. Uusina pelaajina joukkueesen liittyvät Rosa Pakarinen, Roosa Lukkarinen ja Henrika Suhonen.
Lauantaille 22.9 suunniteltu Kori-80 workshop siirretään myöhempään ajankohtaan touhussa mukana olevien henkilöiden useiden päällekkäisten koripallokiireiden takia. Uusi ajankohta ilmoitetaan lähiviikkoina.
RSS ATOM