Ajankohtaista

Vanhemmat kartoittavat BT-matkakassaa myymällä RakettiTukun myyntipisteessä, Hyrylän kauppakeskus Hyrrässä, uudenvuoden ilotulitusraketteja, patoja sekä muita äänekkäitä ja värikkäitä vempaimia.
Mennyt viikonloppu oli monella tapaa historiallinen keravalaiskoripalloilussa. Varsinkin naiskoripalloilussa. Keravan Energia Teamin naisten joukkue otti tuplavoiton, kun ensin kaatui vieraissa Turun Riento ottelun viimeisen puoliminuuttisen rypistyksellä ja sunnuntaina Killassa joukkue saavutti historiansa suurimman NSM-voiton sarjakakkosesta Forssan Alusta. Näin viikonloppua ei juuri himmentänyt miesten joukkueen taaperrus Karkkilassa.
B-tyttöjen voittokulku B:n SM-sarjassa jatkuu. Tänään pisteet haettiin Äänekoskelta lukemin 35-54.
Tulevana sunnuntaina (16.12.) saavutetaan Keravalaisessa koripallossa yksi uusi virstanpylväs, kun ns. "live streamaus" näkee päivän valon valtakunnallisessa pääsarjassa.
Keravan kaupunki ja liikuntalautakunta ovat vuosien varrella palkinneet ansiomerkeillään useita keravalaisia urheiluelämän vaikuttajia ja menestyjiä. Tänä vuonna valinnat ovat olleet erityisen onnistuneita ja palkittavien joukosta löytyy myös kaksi Keravan Kori-80:n jäsentä, Arto ja Kari Arajuuri.
Kori-80:n koripallokoulujen yhteiset pikkujoulut järjestetään lauantaina 15.12 klo 10.30-12 Savion koululla. Pikkujoulujen ohjelmassa on kaksi tytöt vs pojat ottelua puolikkailla kentillä, vaparikisa ja muutama palkinnon jakoa.
Kanadalaisen Shantale Bramble-Donaldsonin kantapäävaivat eivät häiritse enää pelaamista ja näin samalla varmistui, että hän jatkaa Keravan Energia Teamin naisten NSM-sarjan joukkueessa myös joulutauon jälkeen.
Ykköskori kohtaa FC Passen M35SM-sarjassa lauantaina 15.12.2012 Killan koululla ja ylösheitto tapahtuu klo 15.30
Alkukankeuden jälkeen tällä hetkellä lohkonsa kolmantena sarjanousua tavoitteleva Kakkoskori kohtaa vuoden viimeisessä kotiottelussa Touhun Pojat Lauttasaaresta. Luvassa on jälleen mahtava koripalloilta, jota sävyttää miesten 3 divarille tyypillisesti faniryhmä rumpuineen. Kaikki tervetuloa nauttimaan tiistai-illan lämpimästä tunnelmasta Keravan lukiolle klo 20.15!
RSS ATOM