Ajankohtaista

Keravan Energia Teamin naisten NSM-joukkueen tappioputki ei ottanut vielä katketakseen, kun Torpan Pojat haki lauantaina sarjapisteet Killasta. Tunteikkaan ottelun loppuhetket jättivät paljon jossiteltavaa. Sunnuntaina miesten joukkue jatkoi tammikuun voittoputkeaan kaatamalla kärkikamppailussa KaU Koriksen vauhdikkaan korisnäytelmän jälkeen.
Kori-80 -netti-tv esittää alkavana viikonloppuna Killan hallista kaksi suoraa ottelulähetystä. Lauantaina on ohjelmistossa naisten mestaruussarjan ottelu ja sunnuntaina miesten I-divisioonan B-lohkon kärkikahina. Yksittäisen "netti-pääsylipun" hinta on nimellinen kolme euroa ja maksun voi suorittaa yleisimmillä luottokorteilla PayPal-palvelun kautta.
Keravan Energia Teamin naisten edustusjoukkue oli vajaalukuisena mahdottoman tehtävän edessä lauantaina Lappeenrannassa, jossa Catz oli lopulta selvästi parempi loppulukemin 98-58. Miesten edustusjoukkue sen sijaan venyi kuin venyikin sunnuntaina Killassa voittoon TuNMKY:stä pistein 81-74.
Miesten I-divisioonan B-lohkon ottelut jatkuvat Killan hallissa tulevana sunnuntaina. Keravan Energia Teamin vieraaksi saapuu vaarallisessa iskukunnossa oleva Turun NMKY, mutta myös isäntien viimeaikainen vire on ollut kohdallaan.
Varmista paikkasi ja osta lippu ennakkoon
Karhulan Veikot vs Ykköskori 111-84 erät: 31-21, 31-20, 19-15, 30-28
Keravan Energia Teamin edustusjoukkueiden vieraspeliviikonloppu ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Miehet onnistuivat voittamaan Helsingin Urheilutalossa HBA-Märskyn, mutta naisten joukkueen lentävät lähdöt Hyvinkäällä ja Äänekoskella pelatuissa NSM-sarjan otteluissa päättyivät lopulta mahalaskuihin.
Keravan Kori-80 ry:n perinteinen ja perinteisen tyylikäs uusi kausijulkaisu on saatu painosta ulos! Kauden 2012-2013 julkaisua jaetaan edustusjoukkueiden kotiotteluissa, mutta ensimmäistä kertaa sen voi saada hyppysiinsä jo huomenna Martin hallissa Hyvinkäällä!
Viime sunnuntainen miesten I-divisioonan B-lohkon ottelu Keravan Energia Team vs Jyväskylän Weikot on nyt nähtävissä jälkilähetyksenä. Käy katsomassa erinomaisen korkealaatuinen taltiointi ilman maksua. Tavoitteena on Netti-televisioida myös miesten seuraava kotiottelu Turun Namikaa vastaan sunnuntaina 20.1.2013.
Keravan Energia Teamin miesten edustusjoukkueen uusi koripallovuosi ei olisi voinut juuri paremmin käynnistyä. Lauantaina joukkue katkaisi vieraissa Järvenpään Koripalloseuran voittoputken tylysti ja sunnuntaina Jyväskylän Weikot tekivät sarjapisteiden valossa turhan reissun Kiltaan.
RSS ATOM