Ajankohtaista

Keravan Energia Team nappasi jo kahdeksannen peräkkäisen voittonsa miesten I-divisioonan B-lohkossa kellistämällä paikkallisvastustajansa Järvenpään Koripalloseuran loppulukemin 96-91 (53-43). Jännitysnäytelmä ratkesi vasta päätösneljänneksen viimesekunneilla.
Ensi viikon torstaina 14.2 ei ole Tuusulan poikien koriskoulun harjoituksia.
Keravan ja Järvenpään keskinäiset koripallokohtaamiset ovat aina värikkäitä ja tiivistunnelmaisia, mutta pyhänä pelattavassa miesten I-divisioonan B-lohkon kärkikamppailussa on paikalliskunnian lisäksi erityisen paljon pelissä.
Aikataulut erikseen korkeisiin koreihin ja mataliin koreihin pelaaville
Viime viikonloppu ei sanottavasti muuttanut Keravan Energia Teamin edustusjoukkueiden virettä sarjoissaan. Naisten NSM-sarjan joukkue on edelleen kiinni play offs -paikassa, vaikka hävisikin selvähkösti lauantaina HoNsUlle Jyväskylässä. Miesten M1D B-lohkon vierasreissu Jyväskylään sen sijaan tuotti kaksi sarjapistettä ja näin tuplasi viikonlopun saldon lauantain EBT-kotivoiton jälkeen.
Korispisteen synttäriviikko ja sen erikoistarjoukset (vko 6) käynnistyvät perjantaina 1.2.2013. Kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat 15% alennuksella niin myymälässä, kuin verkkokaupassa.
Kori-80 netti-TV on saanut ansaitsemaansa huomiota ja urheiluihmisten kiinnostus on herännyt. Sponsoroiduilla ilmaisotteluilla on ollut satoja katsojia, mutta myös maksulliset lähetykset ovat keränneet kymmeniä seuraajia kotikatsomoihin.
RSS ATOM