Ajankohtaista

Keravan Energia Team nappasi jo kahdeksannen peräkkäisen voittonsa miesten I-divisioonan B-lohkossa kellistämällä paikkallisvastustajansa Järvenpään Koripalloseuran loppulukemin 96-91 (53-43). Jännitysnäytelmä ratkesi vasta päätösneljänneksen viimesekunneilla.
Ensi viikon torstaina 14.2 ei ole Tuusulan poikien koriskoulun harjoituksia.
Keravan ja Järvenpään keskinäiset koripallokohtaamiset ovat aina värikkäitä ja tiivistunnelmaisia, mutta pyhänä pelattavassa miesten I-divisioonan B-lohkon kärkikamppailussa on paikalliskunnian lisäksi erityisen paljon pelissä.
Aikataulut erikseen korkeisiin koreihin ja mataliin koreihin pelaaville
Viime viikonloppu ei sanottavasti muuttanut Keravan Energia Teamin edustusjoukkueiden virettä sarjoissaan. Naisten NSM-sarjan joukkue on edelleen kiinni play offs -paikassa, vaikka hävisikin selvähkösti lauantaina HoNsUlle Jyväskylässä. Miesten M1D B-lohkon vierasreissu Jyväskylään sen sijaan tuotti kaksi sarjapistettä ja näin tuplasi viikonlopun saldon lauantain EBT-kotivoiton jälkeen.
Korispisteen synttäriviikko ja sen erikoistarjoukset (vko 6) käynnistyvät perjantaina 1.2.2013. Kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat 15% alennuksella niin myymälässä, kuin verkkokaupassa.
Kori-80 netti-TV on saanut ansaitsemaansa huomiota ja urheiluihmisten kiinnostus on herännyt. Sponsoroiduilla ilmaisotteluilla on ollut satoja katsojia, mutta myös maksulliset lähetykset ovat keränneet kymmeniä seuraajia kotikatsomoihin.
Keravan Energia Teamin naisten NSM-joukkueen tappioputki ei ottanut vielä katketakseen, kun Torpan Pojat haki lauantaina sarjapisteet Killasta. Tunteikkaan ottelun loppuhetket jättivät paljon jossiteltavaa. Sunnuntaina miesten joukkue jatkoi tammikuun voittoputkeaan kaatamalla kärkikamppailussa KaU Koriksen vauhdikkaan korisnäytelmän jälkeen.
RSS ATOM